Şişme montları eski haline getirmek için bu yöntemi deneyin! Sonuca inanamayacaksınız

Kış mevsiminde soğuk havalarda rüzgar geçirmeyen özelliğiyle herkes tarafından tercih edilen şişme montlar zaman içerisinde deforme oluyor. Özellikle yıkandıktan sonra sönen şişme montları eski haline getirebilirsiniz. İşte sönen şişme montlarınızı eski haline getiren o yöntem..

Havaların soğumasıyla birlikte gardıroplardaki yazlık kıyafetlerin yerini kışlık kıyafetler aldı. Dış giyimde en çok tercih edilen şişme montlar birer birer yıkanmaya başladı. Ancak yıkandıktan sonra içinde bulunan elyafın sönmesiyle birlikte deforme olan şişme montları, eski haline getirip kullanabilirsiniz. Son dönemde kadınların büyük bir ilgiyle uyguladığı bu yöntem ile şişme montlarınızı ilk günkü gibi olacak. İşte o yöntem...

Kaşe kaban nasıl yıkanır? Montlar nasıl yıkanır? Kaşe kaban kaç derecede yıkanır?İLİŞKİLİ HABERKaşe kaban nasıl yıkanır? Montlar nasıl yıkanır? Kaşe kaban kaç derecede yıkanır?

SÖNMÜŞ MONTU ESKİ HALİNE GETİREBİLİRSİNİZ

İlk tercih edilen yöntemlerden biri şişme montları yıkarken kullanılıyor. Çamaşır makinesine şişme mont yerleştirildikten sonra içine 3 tane tenis topu ekleyip bu şekilde yıkandığında montun yapısı bozulmuyor. 

Bir diğer kullanılan yöntemlerden biri, fön makinesi ve tahta yemek kaşığı yöntemi. Fön makinesinin hava üfleyen kısmını şişme montunuzun bir koluna sokun ve soğuk hava ayarında çalıştırın. Bir yandan da tahta kaşık veya tahta sopa yardımıyla montunuzu nazikçe her yerini dövün. Bu sayede montunuz eski haline kavuşacak. 

Kültürel ve turistik zenginliklerle dolu bir seyahat rehberi: Kırgızistan

İLİŞKİLİ HABER

Kültürel ve turistik zenginliklerle dolu bir seyahat rehberi: Kırgızistan
2024-25 kış kombinlerinin kurtarıcısı olacak: Deri bomber ceketler!

İLİŞKİLİ HABER

2024-25 kış kombinlerinin kurtarıcısı olacak: Deri bomber ceketler!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0