Canan Karatay'dan hasta olmak istemeyenlere saat uyarısı!

Yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen ve yeni tartışmaların fitilini ateşleyen Canan Karatay asta olmak istemeyenlere saat uyarısında bulunan sözleriyle gündeme damgasını vurdu.

Beslenme ile ilgili yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Profesör Dr. Canan Karatay bu defa da hasta olmak istemeyenlere özel ve yaz aylarıyla meyve uyarısında bulundu. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte meyve çeşitliliğinin artması ve geç saatlere kadar yemek yeme isteğinde bulunan vatandaşlara bu saatlere dikkat edin diyen Karatay, gün içindeki en doğru zamanı söyledi.

Canan Karatay yine ezber bozdu: İLİŞKİLİ HABERCanan Karatay yine ezber bozdu: 'Kullanmayın' dedi tartışmanın fitilini ateşledi

CANAN KARATAY'DAN DİKKAT ÇEKEN MEYVE SAATİ AÇIKLAMASI

Karatay, çoğu kişinin akşam saatlerinde tercih ettiği meyvelerin en doğru tüketim zamanı hakkında bilgi vererek dikkatleri üzerine çekti.

CANAN KARATAY

CANAN KARATAY

Meyve tüketimindeki en doğru saatin, vitamin ve minerallerden en iyi şekilde yararlanabilmemiz için belirli bir zaman aralığı olduğunu belirtti. Karatay’a göre, günün en önemli öğünü olan kahvaltı, meyve tüketimi için en uygun zaman.

Meyvenin kahvaltı sırasında tüketilmesinin sağlık açısından en doğru tercih olduğunu vurgulayan Karatay, bu şekilde vitamin ve minerallerden en iyi şekilde faydalanılabileceğini ifade etti.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0