Dr. Arif Verimli'den herkesi şaşırtan açıklama! Sıcaklar psikolojik rahatsızlıkları tetikliyor

'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programında uzun yıllar yer alan Prof. Dr. Arif Verimli geçtiğimiz yıllarda programa veda etmişti. Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla ara ara gündeme gelen ünlü psikiyatrist sıcaklarla ilgili yaptığı açıklamalarla herkesi şok etti.

Ülke genelinde meydana gelen sıcaklık artışları şüphesiz herkesin odak noktalarından biri. Pek çok uzman sıcaklardan korunmanın yolları ve bu sıcakların meydana getireceği sorunlarla ilgili görüşlerini paylaşıyor. Bu isimlerden biri de Prof. Dr. Arif Verimli oldu. 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programında 14 yıl geçiren ünlü psikiyatrist, geçtiğimiz yıllarda programa veda etmişti.

Arif Verimliden herkesi şok eden açıklama

Arif Verimliden herkesi şok eden açıklama

Ekranların sevilen yüzlerinden biri olan ve ara ara başka programlara konuk olmaya devam eden Verimli, birkaç gün önce yaptığı paylaşımla sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Sıcakların psikolojik rahatsızlıklar ile doğrudan ilişkisi olduğunu söyleyen ünlü psikiyatrist, bakın hangi önerilerde bulundu... İşte detaylar...

69 yaşındaki Arif Verimli 30 kilo verdi! Son halini herkesi şoke ettiİLİŞKİLİ HABER69 yaşındaki Arif Verimli 30 kilo verdi! Son halini herkesi şoke etti

"DIŞARI ÇIKMAYIN"

Ekranların tanınan ve sevilen isimlerinden biri olan Prof. Dr. Arif Verimli, insanlara ışık tutan yorumlarıyla herkesin dikkatini çekmeye devam ediyor. Sıcaklar konusunda uyarılarda bulunan ünlü doktor sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda: "Sıcakların Psikiyatrik durumla ilişkisi kesindir.. Özellikle Bipolar, Şizoaffektif, Psikotik Özellikli Depresyonlar ve Panik Atak risk altında.. Gerekirse dışarı çıkmayın.." ifadelerini kullandı. Yaptığı uyarı takipçileri tarafından büyük bir ilgi gördü. 
 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Tüp bebek tedavisi hakkında doğru bilinen yanlışlar nelerdir?

Çinlilerin zeka sırrı onda yatıyor! Canan Karatay kahvaltının süper besinini açıkladı

İLİŞKİLİ HABER

Çinlilerin zeka sırrı onda yatıyor! Canan Karatay kahvaltının süper besinini açıkladı

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0