Hindistan'da akılalmaz olay! Bir kadının kafatasından 77 tane iğne çıkarıldı

Her gün bambaşka bir olay yaşanan Hindistan bu kez de şaşırtmadı. 19 yaşında baş ağrısı şikayetiyle hastaneye giden kadının kafatasında 77 tane iğne olduğu görüldü. İğnelerin orada olma sebebini duyanlar ise kulaklarına inanamadı.

Hindistan'ın doğusunda bulunan Odisha eyaletinde yaşayan 19 yaşındaki bir kadın baş ağrısı şikayetiyle aynı eyalette bulunan Bhima Bhoi Tıp Fakültesi ve Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağrının sebebini saptamak amacıyla röntgen çekilen kadının kafatasında 77 tane iğne olduğu görüldü. Hemen ameliyata alınan genç kadının başından ilk olarak sekiz iğne çıkarıldı. İğnelerin birkaçının çıkarılması üzerine durumunda herhangi bir düzelme olmayan kadın başka bir hastaneye sevk edildi. Kalan iğneler ise sevk edildiği hastanede çıkarıldı.
Dünyada görülen 40. vaka görenleri hayrete düşürdü! HindistanİLİŞKİLİ HABERDünyada görülen 40. vaka görenleri hayrete düşürdü! Hindistan'da bir bebek kuyrukla doğdu

Herhangi bir psikolojik rahatsızlığı olmadığı belirtilen kadının  kafatasına saplanan iğnelerin hiçbirinin kemiklere saplanmadığını ancak yumuşak doku kanamalarına neden olduğunu Doktor Bhabagrahi Rath şu sözlerle aktardı: “Şu ana kadar iki ameliyatta kızın kafasından 77 iğne çıkarıldı. Neyse ki iğneler kemik yaralanmalarına neden olmadı, ancak kafasında yumuşak doku yaralanmaları var.” dedi. İğneleri batırdığı iddia edilen adam ise polis tarafından tutuklandı. İğnelerin batırılma sebebi ise duyanları şoka uğrattı.
Hasta kadının kafatasında 77 tane iğne olduğu görüldü

Hasta kadının kafatasında 77 tane iğne olduğu görüldü

SAĞLIĞINI İYİLEŞTİRMEK İÇİN BATIRDI

Annesinin ölümünden sonra daha sık hastalanmaya başlayan kadın büyücü olduğu iddia edilen bir adamdan yardım istedi. Hasta kadını sağlığına kavuşturmak amacıyla başına iğne batıran adam, Kantabanji polisi tarafından tutuklandı.

Yaşanan olay sonrasından Hindistan'da yaygın olan bu tür tehlikeli tedavi yöntemlerinin önüne geçmek için halkı bilinçlendirme çalışmalarının yapılacağı söylentileri de halk arasında yaygınlaşmaya başladı.

Kars'ta herkesi şaşırtan olay! Mantarların genişliğini görenler gözlerine inanamadı

İLİŞKİLİ HABER

Kars'ta herkesi şaşırtan olay! Mantarların genişliğini görenler gözlerine inanamadı

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0