YASEMİN / 11.05.2024 14:23

Kenan İmirzalıoğlu sesli soruda gülme krizine girdi! Plastik tavuk sesine karşı koyamadı

ATV ekranlarının reyting rekortmeni yarışma programı "Kim Milyoner Olmak İster", her hafta birbirinden heyecanlı bölümlerle izleyenleri ekran başına topluyor. Pek çok kategoride sorunun yer aldığı yarışmanın son bölümünde yaşananlar ise sosyal medyada gündem oldu. 

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen yarışmada sorulan 30 bin TL değerindeki soru hem İmirzalıoğlu'nu hem de izleyenleri kahkahaya boğdu. Oyuncak plastik tavukların çıkardığı komik sesle yorumlanmış şarkıyla ilgili olan sesli soruyu duyduğu an gülme krizine giren ünlü sunucu, soruyu okumakta zorlandı.

"Oyuncak plastik tavukların çıkardığı komik sesle yorumlanmış bir versiyonunu dinlediğiniz "Don't Speak" adlı şarkının orjinali, No Doubt grubunun da solisti olan hangi şarkıcıya aittir?" sorusu için telefon joker hakkını kullanan yarışmacı, "A- Britney Spears", "B- Christina Aguilera", "C-Gwen Stefani", "D-Dua Lipa" seçenekleri arasında kararsızlık yaşadı. 

Yarışmacı, telefonunun ucundaki jokerine soruyu okurken İmirzalıoğlu gülmesini bastırmak için büyük bir uğraş verdi. Yarışmacı yanıt olarak C şıkkını verdi. Verdiği yanıt doğru çıktı ama sorudaki ses geldikçe Kenan İmirzalıoğlu gülmeye devam etti ve yarışmacıya dönüp 'Kusura bakmayın lütfen' dedi.

SIRADAKİ VİDEO

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla