YASEMİN / 14.05.2024 14:04

Kızıl Goncalar 19. Bölüm fragmanı yayınlandı! Kızıl Goncalar sezon finali fragmanı

Yapımını Gold Film’in üstlendiği "Kızıl Goncalar", son dönemlerin en çok konuşulan yapımları arasında adını zirveye yazdırdı. Daha ilk bölümüyle tartışmalara neden olan yapımın her bölümü izleyenleri ekran başına kilitliyor. Son bölümüyle herkesi şoke eden yapımın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Kızıl Goncalar 19. bölüm fragmanı...

KIZIL GONCALAR SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Zeynep'in mahkemede babası Naim'in yanına dönme kararı hem Meryem'i hem de Levent'i şoke etti. Bu kararın peşine düşen Levent ve Meryem, işin içinde Beste'nin parmağı olduğunu öğrendi. Ancak Meryem her ne kadar da bu kararın ardındaki kişiyi öğrense de kızı için sındırı atıp çıktığı dergaha geri dönmek zorunda kaldı. 

Öte yandan Hasna ve Müyesser’in Birgül’ü yakalamasıyla, posta oturmak için son bir kez Cüneyd’i yenmek zorunda olan Sadi’nin elinde büyük bir koz geçti. Bu kozu Naim'le destekleyen Sadi Hüdayi, posta adım adım yaklaşmıştı ki sonuç hiç de bekledikleri gibi olmadı. 

Planları sekteye uğrayan ve ailesinin intikamını almaya yemin etmiş Affan, Levent’in Gülayşe’yle ilgili sırra adım adım yaklaşmasıyla köşeye sıkışan Sadi’yi ikna ederek Cüneyd’in başarısını sonsuza dek durduracak bir günaha kalkışır. Bir yanda Naim'in parmak izinin olduğu silahı Cüneyd'e karşı kullanmak isteyen Affan, bir yanda Cüneyd'den Zeynep'i boşamasını isteyen Meryem, bir yanda Cüneyd'in annesiyle ilgili sırra erişen Levent... Tüm bu karmaşa taşları yerinden oynatırken Cüneyd'in babası hiç olmadık anda herkesin karşısına çıkacaktır.

SIRADAKİ VİDEO

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla