YASEMİN / 13.06.2024 11:27

Baba evine veda eden geline, abilerinden anlamlı hediye!

Kadınlar için en duygusal anlar biri baba evinden çıktıkları andır. Yeni bir yuva kurmak üzere baba evinden ayrılan kadınlar bu mutlu günde buruk bir mutluluk yaşarlar. Bir yandan mutlu bir yuva kurmanın mutluluğu ve heyecanını, bir yandan ise ailelerinden ayrılmanın hüznünü yaşarlar. 

ABİLERDEN KIZ KARDEŞLERİNE ANLAMLI HEDİYE

Sosyal medyada paylaşılan bir videoda da kız kardeşleri evlenen abiler, kendini hiçbir zaman yalnız hissetmesin diye baba evinden ayrılan kardeşlerini anlamlı bir hediye verdiler. "Gelin evden gelinlikle çıkar, kefenle girer diye bizde bir şey yok" diyerek sözlerine başlayan abiler kırmızı kurdeleye bağladıkları evin anahtarını kız kardeşlerinin boyunlarına astı. Abilerden biri sözlerini şu şekilde tamamladı: "Yanlış anlaşılmasın, iyi gün var kötü gün var. Ben Ömer kardeşime canı gönülden inanıyorum, güveniyorum. Ben kız kardeşimizi Ömer kardeşimize emanet ediyorum. Şöyle bir duada bulanayım. 'Rabbim bunu kötü günde kullanmayı nasip etmesin'" 

SIRADAKİ VİDEO
  • Fatih 13.06.2024 19:11 /

    Eskilerin deyimleri bir anda bulunmuş basit cümlelerden ibaret değil. Bu yaptığınız hatalardan, yaşayarak tecrübe ederek aynı noktaya varacaksınız .. (Allah en doğrusunu bilir)

  • Osmanlı 13.06.2024 18:26 /

    Şu hareketi oğlan annesi yapsa kıyamet kopar. Gençleri rahat bırakın yuvalarından ne kavga olsun nede kız geri gelsin.. En mutlu günde bu olumsuzluk doğru değil.

  • ŞEHİTLER 13.06.2024 17:34 /

    gelini cesaretlendirmeye gerek yok...eyy abisi sende birgün damat olucan yada öylesin

  • sağlıkcı 13.06.2024 17:24 /

    aferim size. iyi güven verdiniz. tam fitne. evlilik başlamadan bitti

  • amca 13.06.2024 17:22 /

    çok sürmez kız döner eve

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla