YASEMİN / 29.06.2024 10:22

Çin’de okula başlayan çocuklara verilen eğitime çok şaşıracaksınız! Sosyal medyayı ikiye böldü

Çin'de okul öncesi çocuklara verilen bir eğitim sosyal medyada gündem oldu. Yabancı insanlardan herhangi bir şey almalarının tehlikeli olduğunu öğretmek adına; üzerine poşet geçirerek elindeki poşetten çocuklara şeker veren ve şekeri almayı kabul eden çocukları bir anda taşıyarak götüren adam ile uygulanan eğitim sistemi sosyal medyada tartışmaya sebep oldu.

SOSYAL MEDYAYI İKİYE BÖLEN EĞİTİM SİSTEMİ!

"Çin’de okula başlayan çocuklara verilen eğitim" notuyla sosyal medyada paylaşılan o anlar kullanıcıları ikiye böldü. Kullanıcıların bir kısmı "Adamların bütün eğitimleri çok güzel gerçek eğitim bizimkiler gibi sadece öğretiyoruz değil valla helal olsun", "Eğitim en küçük yaşta başlar" yorumlarında bulunurken bu eğitim sistemini doğru bulurken, kimi kullanıcılar ise "Bu olay çocuklarda travma bırakır", "Bu ne biçim yöntem çocuklar kriz geçirdi resmen" yorumlarını yaparak yanlış bir sistem olduğunu savundu.

SIRADAKİ VİDEO
  • Akin 29.06.2024 12:15 /

    Hayat boyu travma. Bazen aa ne kadar güzel egitiyorlar diyoruz ama bunlar robotlaştırıyor.

  • Brhm 29.06.2024 10:30 /

    Korkutucu gibi görünse de bence doğru bir yaklaşım. Sadece abartmamak gerekiyor. Şeker almayan çocuklara ısrarla şeker vermeye çalışılması abartı ve yanlış.

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla