YASEMİN / 31.08.2024 10:40

Tuğçe Tayfur'dan bomba iddia: Babam Ferdi Tayfur benden 50 milyon TL istedi!

Türk arabesk müziğinin efsane ismi Ferdi Tayfur ve kızı Tuğçe Tayfur, bir süredir karşılıklı suçlamalarla gündemden düşmüyor. Ferdi Tayfur, kızına tepki göstererek "Zamanında neden bırakıp kaçtığını anladınız mı?" deyince ikili kavga etmişti. Art arda paylaşımlarla baba-kız arasında tansiyon yükselirken Ferdi Tayfur'dan 'soyadı' yasağı hamlesi geldi. Babasına öfke kusan Tuğçe Tayfur'dan bomba bir iddia geldi.

Babasına karşı öfkesi dinmek bilmeyen Tuğçe Tayfur, son olarak sosyal medya hesabından videolu bir paylaşımda bulunarak şoke eden iddialar öne sürdü. Babası Ferdi Tayfur'un kendisinden 50 milyon TL istediğini iddia eden Tuğçe Tayfur, şöyle konuştu:

"Ben haksızlığa geldiğimde susamıyorum, gerçekten deniyorum susmayı. Dosyayı benden gizlediler. Çok merak edip dosyanın içeriğini gördüğümde utandım biliyor musunuz. Yüzüm kızardı. Tuğçe Tayfur Store bir marka ve ben tanımadığımız birinin soyadını gasp etmiyorum. Bu benim öz babamın soyadı ve sen bunun için benden 50 milyon TL mi istiyorsun? 50 milyon TL olmazsa da %58 hisse mi istiyorsun? Utandım. Yemin ediyorum utandım. Tuğçe Tayfur benim sen değilsin ki... Ben Ferdi Tayfur Store açmadım. Kendi adımla açtım mağazayı. Senin istediğin gibi oldu; sahneyi bırak, sen zaten güzel çizim yapıyorsun dedin. Kocamda arkamda durdu işte. Şoktayım."

SIRADAKİ VİDEO

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla