YASEMİN / 28.10.2024 12:55

Çarli İş Başında'nın yıldızıydı! Çarli şu an ne yapıyor? İlker Aksum'un gülümseten Çarli anısı

2000'li yılların en popüler yapımlarından biri olan 'Çarli İş Başında' ile 7'den 70'e herkesin sevgisini kazanan maymun Çarli o dönemde adeta bir fenomen haline gelmişti. Televizyon tarihinde unutulmaz bir iz bırakan Çarli'nin şimdilerde ne yaptığı ise birçok kişi tarafından merak ediliyordu. Dizinin yıldızlarından ünlü oyuncu İlker Aksum, katıldığı bir programda Çarli ile ilgili yüzleri gülümseten anılardan bahsederek Çarli'nin şu anda ne yaptığından bahsetti.

ÇARLİ ŞU AN NE YAPIYOR?

Bir youtube programının konuğu olan Aksum set anılarından ve Çarli'nin şu anda ne yaptığından bahsederken şu ifadeleri kullandı:

"Charlie 5 yaşına geldiğinde biz diziyi prime time'da birinci olmasına rağmen durdurduk. Çünkü 5 yaşından sonra aile yapmak istiyor. 5 yaşından sonra aile moduna giriyor ve dükkan kapanıyor yani...Biz 1 yaşında başladık çalışmaya dört yıl sürdü. Öyleki şeyi öğrendi. Bizde mesela şu anda burada jeneratör var. Jeneratör şeyini ısırıyordu, kendi çarpılıyordu, bayılıyordu. Set duruyordu. Ellerinden söylemesi ayıptır kül tablası yapılıyor Yeni Zelanda ve Avustralya'da. Bilek güreşi sahnemiz var. Bana bir koydu 4 dakika filan bayıldım ben. Şu anda Fransa'da. National Geographic'te seyrettim. İki tane çocuğu var. Fransa'da özel bir çiftlikte. Şuan 26 yaşında."

SIRADAKİ VİDEO

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla