YASEMİN / 01.03.2025 11:30

Gelin dizisinin yıldızlarından Kanal 7 Medya Grubunun 30. yıl programında çok özel açıklamalar

Kanal 7 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi "Gelin", sürükleyici konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşatmaya devam ediyor. İkinci sezonuyla ekranlara gelen başarılı yapım, aklı ve kalbi arasında çetin bir mücadele veren "Hançer" ve soyadının ağırlığını her zaman hisseden ve daha önce yaşamadığı duygularla "Hançer" sayesinde tanışan "Cihan"ın kalplere dokunan öyküsünü gözler önüne seriyor. Başrollerini Talya Çelebi ve Cenay Türksever'in paylaştığı başarılı yapımın oyuncuları, Kanal 7 Medya Grubu'nun 30. Yıl Özel Programı'na katılım sağladı.

GELİN'İN HANÇER'İ TALYA ÇELEBİ: ÇOK KEYİFLİ İLERLİYOR

"Gelin" dizisi hakkında konuşan başrol oyuncusu Talya Çelebi, dizinin gidişatı hakkında "Çok keyifli ilerliyor. Çoğu olayın çözüldüğü ve seyir keyfini yükselten bölümler çekiyoruz. Bizi izlemeye devam etsin." yorumunda bulundu.

GELİN'İN CİHAN'I CENAY TÜRKSEVER: ARAMIZDA HARİKA BİR KİMYA OLUŞTU

"Cihan" karakterini oynayan Cenay Türksever ise "Gelin"in reyting rekorları kırmasında ve sadık bir izleyici kitlesi oluşturmasındaki etkiyi "Tüm oyuncu arkadaşlarım karakterleri için çok çalışıyor ve bizim de aramızda harika bir kimya oluştu. Bunun dizinin başarılı olmasında etkili olduğunu düşünüyorum." sözleriyle değerlendirdi.

SIRADAKİ VİDEO

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla