BİM’den ucuzluk pazarı! 13 Eylül’de BİM'e indirim geliyor

Haftanın yeni BİM aktüel ürünleri kataloğu 23-26 Temmuz 2024 yayımlandı. Bim aktüel bu hafta da geniş ürün yelpazesiyle ilgi görüyor. Bim aktüel 23 Temmuz 2024 yarın raflarda ve bim online satışta yerini alacak. Yeni bim'de gelecek hafta kataloğu alışveriş severler tarafından merak ediliyor.

Bim Aktüel kataloglarında yer alan gizli cevheri ortaya çıkarma vakti geldi. Büyük fırsatlar ayrıntılarda saklandığı için Bim 13 Eylül 2024 katalogları herkesi heycanlandırıyor. Ürün gruplarında nelerin yer aldığı ile alakalı detaylı incelemede ilk olarak Güral Porselen markasını görüyoruz. 849 TL fiyatıyla gelen bu rölyefli porselen yemek takımı altılı olarak kase, yemek tabağı ve servis tabağına sahip. Bununla da yetinmeyenlere Berlin büyük derin çelik tencere 595 TL’den satılıyor. Chef’s sütlükte 149 TL fiyat bulunurken cam pipetli bardak 450cc 129 TL’den satılıyor. Cam kahve fincan seti, Paşabahçe kavanoz çeşitleri ve Paşabahçe cam ürünleri için de oldukça makul fiyatlar bulunuyor. Ayrıca kavanoz setleri hem Paşabahçe hem şık olarak satılıyor. Çeyiz ürünleri kaldığı yerden 2. bir sayfa ile sürüyor. Tefal logosunun dikkat çektiği Bim sayfasında 899 Tl’den karnıyarık tenceresi alınabiliyor. Sahan 529 TL’den ve Simplycty tava ise 599 TL’den sizleri bekliyor. İndirim haberlerinde servis gereçleri 199 Tl’den satışa çıkıyor. Ayrıca Alpina çelik mutfak gereçleri 79 Tl’den, Tefal manuel rondo ise 549 TL’den sizleri bekliyor.

BİM 13 Eylül 2024 kataloglarında netleşen indirimli siteleri geçtiğimiz haftalarda da gelen fırsat ürünlerinden bazılarını yeniden raflara taşıyor. BİM Aktüel katalog ürünlerinde televizyonlar TCL markasıyla 58 inç için 18.975 tl, 55 inç için ise 17.975 TL fiyat bulunuyor. Ek olarak siyah kumtel turbo cam ankastre 7.290 liradan satılıyor.

Philips Airfryer için 4.975 TL fiyat sunacak olan Bim Aktüel şarjlı süpürge için 4.490 TL fiyatı sizlere sunuyor. Ayrıca Arnica elektrikli süpürge ve fakir mikrodalga fırın gibi ürünler için de yine muhteşem fırsatlar sizleri bekliyor.

Bim kataloglarında elektronik ürünler kaldığı yerden sürüyor. Elektrikli bisikletler ve katlanabilir elektrikli bisikletler için çok önemli detaylar var. Aktuel-urunler.com incelemesinde dikkat çeken Polosmart markasına ait olan katalog alanında 9 farklı üründe çok değerli bilgiler bulunuyor. Kablosuz speaker silindir ışıklı 265 liradan, akıllı bileklik 229 liradan ve akıllı saat 299 liradan sizleri bekliyor. Kablosuz klavye mouse seti 399 TL fiyatıyla öne çıkarken bu hafta HDMI ı kablo ise 99 liradan 4 k görüntü aktaran teknolojisinin barındırarak sizlere sunuluyor.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 259

vatandaş 3 ay önce

Bu marketler whatsapp gruplarını açığa çıkarmak lazım.. Ürünler kuruş kuruş aynı.. rekabet yok anlaşmışlar

Toplam 1 beğeni

Birisi 7 ay önce

Az biraz araştırma yapan bilir ki bu üç harfli marketler ülkenin migros lâ birlikte en pahalı marketleri bizim insanımız ise oraları bir halt zannediyor

Toplam 3 beğeni

DenDen 7 ay önce

Iyiki çocuklarımız büyüdü. 2 emekli Allah a şükürler olsun ama zor geçiniyoruz.

Toplam 1 beğeni

paşemo 9 ay önce

bizde yedik dimi o kadar saf mı gözüküyoruz ordan

Toplam 10 beğeni

DYR 9 ay önce

3 Harfliler, can yakmaya devam ediyor. Aralarında rekabet yok, Bu tekel kırılmalı.

Toplam 14 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun