Venom filminin konusu nedir? Venom filminde Koronavirüs mesajı mı verildi? Venom Zehirli Öfke

Çin'de ortaya çıkan ve birçok ülkeye yayılarak tüm dünyayı tehdit eden koronavirüsünden hayatını kaybedenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Hal böyle iken 2018 yılında yapılan bir ABD yapım Venom Zehirli Öfke adlı film Koronavirüs mesajı verdiği iddia edildi. Peki Venom filminin konusu nedir? Venom filminde Koronavirüs mesajı mı verildi? Venom filmi fragmanı hakkında tüm detayları sizler için araştırdık.

İlk olarak Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan koronavirüs salgınıyla ilgili sosyal medyada paylaşımlar devam ediyor. Virüsün yayılması ve ölenlerin artmasıyla birlikte sosyal medyada korku dolu içerikler gündeme taşınıyor. Bu paylaşımlardan biri de Venom filminden bir sahne. İddiaya göre 2018 yılında ABD’de çekilen Venom filminin 16. dakikasında, virüsün ilk taşıyıcısı “Çinli kadın” pazarda bir yılan yedikten sonra, etraftaki insanları öldürmeye başlıyor. Kadının üzerindeki gömlekte de “Corinne” yazıyor. Yayınlandığı yıllarda sinemaseverlerin beğenisini toplayan Venom filmi televizyon ekranlarında da izleyicilerin beğenisini topluyor.  İzleyicilerin merak ettiği Venom filmi hakkında ortaya atılan iddiaların doğru olmadığı söylense de milyonlarca kişi filmin konusunu ve oyuncularını hatta fragmanını bile araştırıyor. 

VENOM FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Venom, 1980’li yıllardan bu yana Marvel çizgiromanının evreninde yer alan bir karakter.  Marvel çizgi roman evreninin ezeli kötülerinden Venom'un beyaz perde uyarlaması olan filmde Venom'a Tom Hardy hayat veriyor.  4 Oscar adaylığı bulunan filmde Michelle Williams bölge savcısı karakterinde karşımıza çıkarken; Katil Doğanlar, Zombieland ve son olarak True Detective dizisinde karşımıza çıkıyor. 2 Oscar adaylığı bulunan Woody Harrelson da filmin kötü adamlarından biri. 

VENOM OYUNCULARI VE KADROSU

Venom Yönetmeni: Ruben Fleischer

Venom Oyuncuları: Tom Hardy, Michelle Williams, Woody Harrelson, Tom Holland, Jenny Slate

Venom Türü: Aksiyon, Korku, Bilim Kurgu

Venom Yapım Yılı: 2018 (112 dk)

Venom Vizyon Tarihi: 5 Ekim 2018 Cuma

Venom Senaryo: Scott Rosenberg, Jeff Pinkner

Venom Yapım Ülkesi: ABD

Venom Orijinal Dil: İngilizce

Venom Orijinal Adı: Venom

VENOM FİLMİNİN FRAGMANI;

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0