5 gündür kayıp olan oyuncu Lindsay Pearlman ölü bulundu!

Yaklaşık beş gündür kayıp olan ünlü oyuncu Lindsay Pearlman Los Angeles'ta ölü bulundu. 43 yaşındaki oyuncunun ölüm haberi eşini ve sevenlerini yasa boğdu.

General Hospital dizisinde sergilediği başarılı oyunculuğuyla hafızalarda kazınan 43 yaşındaki oyuncu Lindsay Pearlman, yaklaşık 5 gündür kayıp ilanıyla aranırken, ünlü isimden acı haber geldi.

Lindsay Pearlman ölü bulundu

Lindsay Pearlman ölü bulundu

LOS ANGELES'TE ÖLÜ BULUNDU

Kendisine ulaşılamayan ünlü isim için eşi tarafından verilen kayıp ilanının üzerinden beş gün geçti. Ortaya çıkması umulurken Los Angeles'ta ölü olarak bulunması eşini ve sevenleri hüzne boğdu. Sabah 08.30 civarında gelen ihbar üzerine olay yerine giden ekiplerin bir kadının cansız bedenini bulduklarını söyledi. Cesedin Adli Tıp'ın yaptığı incelemeyle ünlü oyuncu Lindsey Pearlman'a ait olduğu anlaşıldı. 

Eşi ve sevenleri acı haberle yasa boğuldu

Eşi ve sevenleri acı haberle yasa boğuldu

"YIKILMIŞ DURUMDAYIM"

Ünlü oyuncu Pearlman'ın eşi Vance Smithaldığı acı haberden sonra sosyal medya hesabından, "Polis Lindsey'i buldu. O öldü. Yıkılmış durumdayım" şeklinde açıklamada bulundu. Oyuncunun menajeri Michael Chiaverini ise "Çok üzgünüz" ifadelerini kullandı.

Lindsey Pearlman

Lindsey Pearlman

Kerem Alışık'ın oğlu Sadri Alışık dedesinin izinde gidiyor!

İLİŞKİLİ HABER

Kerem Alışık'ın oğlu Sadri Alışık dedesinin izinde gidiyor!

BİR YORUM YAPIN 2

Tee 2 yıl önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Toplam 2 beğeni

Yorumcu 2 yıl önce

Müslüman mı ki?

Toplam 0 Beğeni