Simpsonlar 2024 tahminleriyle yine kafaları karıştırdı! Tüm dünyayı ilgilendiriyor

Akıllara durgunluk veren Simpsonlar'ın 2024 senaryosu ortaya çıktı. Donald Trump'ın başkanlığını ve dünyayı etkisi altına alan pandemi konusunu yıllar öncesinden ekranlara taşıyan Simpsonlar, 2024 tahminleriyle korku algısına devam ediyor. İşte Simpsonlar'ın 2024 kehanetleri...

Tam 34 sezondur 'durum komedisi' türünde ekranlarda yer alan 'Simpsonlar' ele aldığı konularla dünya genelinde en dikkat çeken animasyon yapımlar arasında yer aldı. 7'den 70'e çizgi film formunda izletilen Simpsonlar, ülkeleri ve insanlığı ilgilendiren karakterlere yer veriyor. Bunun yanı sıra 'kehanet' adı altında, sonraki dönemlerde dünya üzerinde neler olabileceğine -detaylarıyla birlikte- değiniyor. Yıllar önce ABD eski başkanı Trump üzerindeki kurguları gerçek olurken, 2020 yılından önce izletilen pandemi sahneleri kafalarda karışıklığa sebep olmuştu. Son olarak, Trump'ın hakim karşısına çıkacağı da kahin (!) Simpsonlar tarafından dünyaya duyurulmuştu.

Her bölümüyle milyonların ilgisini çeken Simpsonlar, 2024 yılı hakkında da ilk işaretleri verdi. İşte küresel güçlerin Simpsonlar üzerinden toplumda oluşturduğu korku algısının 2024 versiyonu...

Simpsonlar 2024 kehanetleri ortaya çıktı

Simpsonlar 2024 kehanetleri ortaya çıktı

Simpsons kehanetleri akıllara durgunluk veriyor! 29 yıl önce tahmin ettikleri gündem olduİLİŞKİLİ HABERSimpsons kehanetleri akıllara durgunluk veriyor! 29 yıl önce tahmin ettikleri gündem oldu

  • DONALD TRUMP YENİDEN ADAY OLUYOR

Simpsonlar, 2015 yılında yayımladığı bir bölümde Trump'ın 2024'te yeniden aday olacağını konu edinmişti.

simpsonlar

simpsonlar

  • RUSYA-ABD SAVAŞI

Sosyal medyada Simpsonlar'da işlenen konular arasında; 2024 yılında ABD merkezli bir savaşın çıkacağı ve ilk hedefin Rusya olacağı iddiaları yer aldı.

simpsonların 2024 kehanetleri kafaları karıştırdı

simpsonların 2024 kehanetleri kafaları karıştırdı

  • YEMEKLERDE BOZULMA OLACAK

Senaryoda işlenen son konusu ise iklim değişikliği ile ilgili oldu. İklim değişikliği nedeniyle 2024 yılında dünyada çok ciddi sıkıntıların yaşanacağı öne sürüldü.

Simpsonlar hakkında kısa videolar yayımlayan bir sosyal medya kullanıcısı, iklim krizine bağlı olarak yaşanacak sorunlara işaret etti. Bölümde, besinlerin değiştiğine ve besin değerlerinin giderek düşeceğine dikkat çekildiği görüldü.

Nitekim, piyasalara sürülen ve yaygınlaştırılmaya çalışılan yapay etler, küresel algının zemini olduğu düşünülüyor.

BİR YORUM YAPIN 5

Ali 1 yıl önce

Çok garip

Barış 1 yıl önce

Ulan kefir ile alakalı haberi gördüm şok oldum tamam sizin iman belli ki sakat da insanları Ramazan ayında neden kefir e teşvik ediyoruz ulan kefir haram içinde fermantasyon dan kaynaklı doğal alkol var siz nasıl bir şeytansınız ki böyle bir habere imza attınız 1 kişi bile bunu uyguladıysa vay halinize sizin şeytanın evlatları

Toplam 4 beğeni

Başdaş 1 yıl önce

Simpsonlar, Medyum gibi. Taş atıp, herkes tavşan çıkmasını beklerken, çakal da çıkabiliyor. Hani tavşan nerede, diyecek olanlara, '' biz tavşan çıkacak dememiştik ki.'' diyecekler. Ama enteresan öngörüleri var. Islatılmış nohutu tencerenin yanında değil de, dönen mikserin yanında görünce leblebi yapılacağını söylüyorlar.

Toplam 3 beğeni

alpkad,raslan--kara 1 yıl önce

kıyamet-alametleri

Toplam 3 beğeni

Mustafa Ergen 1 yıl önce

Gaybi ancak Rabbim bilir, simpsonlar ne kadar doğruyu bilse dahi inanmam herşeyin en hayırlısını Allah bilir gelecekten kuşkusuz sadece ve sadece Allah'tan başka kimse bilemez. Bence böyle haberlerin yapılması doğru değil, insanların inancına zarar verir.

Toplam 15 beğeni