TRT'de bu yaz eğlence var! Birbirinden ünlü isimlerle komedi yapımları...

TRT, bu yaz dizi severleri ekran başına kilitlemeyi amaçlıyor. TRT birbirinden ünlü isimlerin başrolde yer aldığı 'Eski Yeni', 'Kendi Düşen Ağlamaz' ve 'Neşeli Günler' adlı komedi yapımlarını seyirciyle buluşturacak.

Başarılı projeleriyle adından söz ettiren TRT, bu yaza da damgasını vuracak. 3 komedi türündeki diziyi ekrana taşımak için hazırlıklara başladı. 'Eski Yeni', 'Neşeli Günler' ve 'Kendi Düşen Ağlamaz' dizileri, başarılı oyuncu kadrosu ve güldüren hikayeleriyle izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak.

trt

trt

TRT Tabii nedir, nasıl ve nereden üye olunur? Tabii üyeliği ne kadar?İLİŞKİLİ HABERTRT Tabii nedir, nasıl ve nereden üye olunur? Tabii üyeliği ne kadar?

3 PROJEDE DE BİRBİRİNDEN ÜNLÜ İSİMLER BAŞROLDE OLACAK

'Once Again' projesinden uyarlanan 'Eski Yeni' adlı dizide Erdal Özyağcılar, Seray Gözler ve Onur Buldu başrol oynuyor. 'Ak yol' ailesinin renkli hikâyesini ekrana taşıyacak dizinin yönetmen koltuğunda Sadullah Çelen oturacak.

'Neşeli Günler'de de Şebnem Bozoklu ve Tolga Tekin'i bir araya geldi. Yönetmenliğini Şahin Altuğ'un yaptığı dizi, tıp fakültesini yarıda bırakarak evlenip çoluk çocuğa karışan, çocuklar büyüdükten sonra da aftan yararlanıp okuluna geri dönen Neşe'nin mücadelesini anlatıyor.

Üçüncü yapım ise 'Kendi Düşen Ağlamaz'. NGM imzalı yapımda Hakan Yılmaz ve Selen Soyder başrol oynuyor. Sete çıkan her üç yapımın önümüzdeki ay ekrana gelmesi bekleniyor.

Nurseli İdiz meslektaşı Mert Ramazan Demir'i fena eleştirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Nurseli İdiz meslektaşı Mert Ramazan Demir'i fena eleştirdi!

BİR YORUM YAPIN 0