Köpeğe benzemek için 450 bin TL ile hayallerini gerçekleştirmişti! Son açıklaması gündem oldu

Japonya'nın Tokyo kentinde ortaya çıkan görüntüler görenleri hayrete düşürmüştü. Toco-san olarak kendisini tanıtan bir adamın en büyük hayalini duyanlar şaşıp kalmıştı. Köpeklere olan hayranlığından dolayı köpek olmak isteyen Japon adam, 450 bin TL harcayarak hayallerini gerçekleştirmişti. Toco son açıklamasında başka hangi hayvanlara dönüşmek istediğinden bahsetti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Hayalini yerine getirmek için radikal bir değişime imza atan adam ultra-gerçekçi, özel yapım, tüylü collie kostümüyle gezdiği anlar ortaya çıkmıştı. Kostümü her zaman giymeyen Toco'nun "köpek olmak istediğim için beni tuhaf buluyorlar" dediği ve arkadaşları ve meslektaşlarından bu durumu sakladığı biliniyordu.Toco isimli adam, border collie köpeğine dönüşme yolculuğunun tamamını 'Hayvan olmak istiyorum' adlı YouTube kanalında anlatmıştı.

BAKIN ŞİMDİ NEYE DÖNÜŞMEK İSTİYOR?

Geçtiğimiz günlerde bir Japon haber kaynağına konuşan Toco, artık hayatını yeni bir hayvan olarak yaşamak istediğini, denemek istediği dört hayvan olduğunu ancak ikisinin mümkün olmayabileceğini söyledi. Toco konuyla ilgili olarak şöyle konuştu;

"Ben de başka bir hayvan olmayı isterim. Gerçekte başka bir köpek, bir panda ya da bir ayı olabilirim. Bir tilki ya da kedi de güzel olurdu ama onlar insanların deneyemeyeceği kadar küçükler. Bir gün başka bir hayvan olma hayalimi gerçekleştireceğim"

Açık havuzdaki o tehlikeye dikkat! 4 gün yoğun bakımda kaldı

İLİŞKİLİ HABER

Açık havuzdaki o tehlikeye dikkat! 4 gün yoğun bakımda kaldı
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0