Emine Erdoğan, Macaristan Parlamento Binası'nı ziyaret etti!

Yer aldığı sosyal sorumluluk projeleriyle adından sık sık bahsettiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Macaristan Cumhurbaşkanının Eşi István Atılla Veres ile bir araya geldi. Budapeşte gezisi sırasında Istvan Atilla Veres ile Macaristan Parlamento Binası'nı ziyaret eden Emine Erdoğan, ziyaretine ilişkin detayları sosyal medya hesabından paylaştı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Son zamanlarda Filistin'de yaşananlara dair yaptığı paylaşımlar ile gündeme gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Macaristan Cumhurbaşkanının Eşi István Atılla Veres ile bir araya gelerek Budapeşte'nin en önemli simge binalarından biri olan Macaristan Parlamento Binası'nı ziyaret etti. Ziyareti sırasında Yunus Emre Enstitüsünün girişimleriyle Parlamento Binası'nda ilk kez uygulanan Türkçe sesli rehber uygulamasını deneyimleyen Emine Erdoğan, seyahatine ilişkin detayları sosyal medya hesabından paylaştı. 

Emine Erdoğan Macaristan Parlamento Binası ziyareti

Emine Erdoğan Macaristan Parlamento Binası ziyareti

İLK KEZ UYGULANMAYA BAŞLADI!

Sosyal medya paylaşımı sırasında Macaristan Parlamento Binası'na dair çekilen görüntüleri paylaşan Emine Erdoğan"Macaristan Cumhurbaşkanı’nın Eşi István Atılla Veres ile birlikte Budapeşte’de, Macaristan Parlamento Binası’nı ziyaret ettik. Bu vesileyle Yunus Emre Enstitüsü’nün girişimleriyle Parlamento Binası’nda ilk kez uygulanmaya başlatılan Türkçe sesli rehber hizmetini deneyimleme fırsatı buldum." şeklinde konuştu.

Emine Erdoğan Macaristan Parlamento Binası ziyareti

Emine Erdoğan Macaristan Parlamento Binası ziyareti

"ÜLKENİN ÖNEMLİ SİMGE BİNASI"

2023 yılında Macaristan'da ilk kez uygulamaya geçen Türkçe sesli rehber projesine dair düşüncelerini ifade eden Emine Erdoğan, aynı zamanda teşekkürlerini dile getirdi. Emine Erdoğan; "Türk ziyaretçilerin ülkenin önemli simge binasını bu anlamlı uygulamayla daha yakından tanıyacağını umut ediyor, emek verenlere teşekkür ediyorum.​" diyerek paylaşımını sonlandırdı. 

"HEM ÜLKELERİMİZE HEM DE DÜNYAYA HAYIRLAR GETİRMESİNİ DİLİYORUM"

Macaristan ziyaretleri sırasında alınan görüntüleri sosyal medya hesabından ayrı bir paylaşım olarak yapan Emine Erdoğan, Türk-Macar Kültür Yılı kapsamında yapılan etkinliklerden bahsetti. Emine Erdoğan, paylaşımı sırasında "Türkiye-Macaristan Dostluk Anlaşması’nın 100’üncü yılına erişmemiz vesilesiyle 2024 yılının 'Türk-Macar Kültür Yılı' ilan edilmesinin heyecanını paylaştık. Kültürlerarası paylaşımımızın ve iletişimin daha da artacağına inandığım yeni dönemin hem ülkelerimize hem de dünyaya hayırlar getirmesini diliyorum." ifadelerini kullandı. 

Kısa süre içerisinde hızla yayılan görüntülerin ardından Emine Erdoğan'ın paylaşımı sosyal medyada büyük beğeni aldı. 

Emine Erdoğan'dan Türk-Macar Kültür Yılı'na özel ziyaret!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan'dan Türk-Macar Kültür Yılı'na özel ziyaret!
Emine Erdoğan'dan Türk-Macar Dostluk Antlaşması’nın 100. Yıl Dönümü'ne özel paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan'dan Türk-Macar Dostluk Antlaşması’nın 100. Yıl Dönümü'ne özel paylaşım!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0