Yunus Emre Özden kimdir? Survivor All Star Yunus Emre kaç yaşında, mesleği ve biyografisi

Survivor 2024 All Star başlamasıyla birlikte yarışmacılar merak konusu oldu. Survivor Yunus Emre Özden kimdir, nerelidir? Survivor Yunus Emre kaç yaşında? İşte Survivor Yunus Emre Özden'e dair merak edilenler...

Survivor All Star heyecanı başladı. 2024 Survivor başlar başlamaz yarışmacıların yaşı, mesleği, hayatı merak konusu oldu. 2020 ve 2022 yıllarında Survivor'da yarışan Yunus Emre Özden, bu yıl All Star'da tekrar yarışıyor. Peki, Yunus Emre Özden kimdir? Survivor Yunus Emre nerelidir, kaç yaşındadır? Survivor Yunus Emre Özden'in hayatı ve biyografisi...

SURVİVOR YUNUS EMRE ÖZDEN KİMDİR?

1993 yılında İstanbul'da doğan Yunus Emre Özden, Silivri'de yaşıyor. Lisedeyken yaşadığı bir rahatsızlık sonucu çok kilo alan Yunus Emre, lise arkadaşları kendisiyle çok dalga geçtiği için okulu hiç sevmezmiş. Bu yüzden, tedavisi bitince okul çıkışı şehir stadında koşmaya başlamış ve 96 kilodan 64 kiloya düşmüş.

Survivor Yunus Emre Özden

Survivor Yunus Emre Özden

Küçükken hep dövüşçü olmayı hayal eden yarışmacı, saatlerini kum torbasında harcarmış. Ailesi dövüşçü olmasına izin vermeyince 17 yaşındayken ajanlara kayıt yaptırarak modellik yapmaya başlamış. Yunus emre, modelliğin bir parçasının da spor olduğunu düşünüyor.

Survivor Yunus Emre Özden

Survivor Yunus Emre Özden

Spor salonlarında profesyonel dövüş sporcularından daha iyi olduğunu fark edince MMA dövüşlerine katılmaya başlamış. 2019'da Türkiye üçüncüsü ve İstanbul ikincisi olan Özden, şu anda modellik ve yardımcı oyunculukla ilgileniyor. Aynı zamanda aksiyon filmi çekme ve dövüş kulübü sahibi olma hayalleri var.

2024 Survivor All Star

2024 Survivor All Star

Survivor Pınar Saka kimdir? Pınar Saka evli mi? Pınar Saka'nın yaşı, eğitimi, mesleği...

İLİŞKİLİ HABER

Survivor Pınar Saka kimdir? Pınar Saka evli mi? Pınar Saka'nın yaşı, eğitimi, mesleği...
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0