Bir Sevdadır dizisi oyuncuları ilk bölümü birlikte izledi! Bir Sevdadır'a görkemli gala

TRT 1’in yeni dizisi Bir Sevdadır “Bir Aile İstiyorum”, ilk bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Yeşil ve Yasin’in hayatlarının kesişmesini konu alan dizinin galası İstanbul'da TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı’nın ev sahipliğinde gerçekleşti.

Etkileyici hikayesi ve muhteşem oyuncu kadrosuyla seyirciyle buluşan Bir Sevdadır dizisi, Yeşil'in (Sude Zülal Güler) çocuklarının geleceğini kurtarmak için yıllardır planladığı hayatının, ünlü futbolcu Yasin Bıçakçı'nın (Feyyaz Şerifoğlu) hayatıyla kesişmesini konu alıyor. TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı ev sahipliğinde İstanbul’da düzenlenen dizinin galasında ilk bölüm birlikte izlendi. İlk izlemeye TRT Yönetimi, dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, yönetmen  Günay Günaydın, dizinin başrol oyuncularından Feyyaz Şerifoğlu ve Sude Zülal Güler ile Ekin Mert Daymaz, Sinan Tuzcu, Sinem Uslu ve Merve Şeyma Zengin katıldı.

Bir Sevdadır dizisi

Bir Sevdadır dizisi

BİR SEVDADIR DİZİSİNE GÖRKEMLİ BİR GALA YAPILDI

İlk bölüm heyecanını yaşayan oyuncular, dizileriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Dizide Yeşil karakterini oynayan Sude Zülal Güler diziyle ilgili yaptığı açıklamada dizinin güçlü ve güzel bir senaryosu olduğunu ve seyircide karşılık bulmasını ümit ettiklerini söyledi. Dizinin diğer başrol oyuncusu Feyyaz Şerifoğlu ise "Çalışmalarımız yoğun oldu, ama şu an için istediğimiz gibi gidiyor. Ekip olarak çok uyumlu olduğumuzu düşünüyorum, bir aile ortamı var. Bundan dolayı çok mutluyum." dedi.

Bir Sevdadır dizisi

Bir Sevdadır dizisi

Dizide Ali İhsan Bıçakçı'yı oynayan Sinan Tuzcu, dizinin bir yandan dramatik bir yandan da komedi barındıran yönüne dikkat çekerek "Seyircinin seveceği, bizim de çok severek çalıştığımız bir iş oldu." dedi. Güzel bir ekibin içinde olmaktan çok mutlu olduğunu söyleyen Gülender Bıçakçı rolüyle dizideki yerini alan Sinem Uslu ise senaryoyu okuduğu günden beri büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti.

Uzun zamandır böyle bir karakter beklediğini ifade eden dizinin Tufan'ı Ekin Mert Daymaz, "Karakterim normalde oynadıklarımın çok dışında, o yüzden çok heyecanlıyım çok mutluyum." şeklinde konuştu. Oyuncu Merve Şeyma Zengin ise, "Dizimizin seyircimizde nasıl karşılık bulacağını çok merak ediyoruz. Herkesi izlemeye davet ederiz." dedi.

Bir Sevdadır "Bir Aile İstiyorum" 2. bölümüyle 7 Şubat Çarşamba günü saat 20.00'da TRT 1 ekranlarında.

Barbie filminin yıldızı Margot Robbie Oscar'a aday gösterilmemesine ilişkin sessizliğini bozdu!

İLİŞKİLİ HABER

Barbie filminin yıldızı Margot Robbie Oscar'a aday gösterilmemesine ilişkin sessizliğini bozdu!
TRT Ortak Yapımı 'Sadık Ahmet'in galası gerçekleştirildi! Filmin vizyon tarihi ise...

İLİŞKİLİ HABER

TRT Ortak Yapımı 'Sadık Ahmet'in galası gerçekleştirildi! Filmin vizyon tarihi ise...
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0