İnci Taneleri doktor Elif kim? İrem Çıray kimdir, kaç yaşında, nereli?

Başladığı gündem beri büyük bir yankı uyandıran "İnci Taneleri" dizisi oyuncularıyla da dikkat çekiyor. Özellikle Azem’in oğlu Cihan’ın büyük aşkı doktor Elif Sürmen diziye giriş yaptıktan sonra birçok izleyen arama motoruna İnci Taneleri doktor Elif kim? İrem Çıray kimdir, kaç yaşında, nereli? sorularını aratıyor. İşte merak edilen sorun yanıtları...

Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı İnci Taneleri her bölümüyle izleyenleri ekrana kilitlemeyi başarıyor. Ele alınan hikaye kadar başarılı oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken İnci Taneleri, diziye giren yeni oyuncularla da ilgi uyandırıyor. Son bölümde yer alan doktor Elif Sürmen ise dikkat çeken isimlerden biri oldu. Arama motorlarında aratılmaya başlanan "İnci Taneleri doktor Elif Sürmen kim?" sorusu ise merak edildi. Peki, İrem Çıray kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte İnci Taneleri doktor Elif rolünü oynayan İrem Çıray hayatı...

İNCİ TANELERİ DOKTOR ELİF SÜRMEN KİM?

Diziye Azem’in oğlu Cihan'ın ortaya çıkmasıyla birlikte giren Doktor Elif Sürmen, Cihan'ın aşık olduğu kadın olarak yer alıyor. 

İrem Çıray kimdir

İrem Çıray kimdir

İREM ÇIRAY KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

1992 yılında İzmir’de dünyaya gelen İrem Çıray’ın babası Selanik göçmenidir. İlkokulu İzmir’in küçük bir ilçesinde okuyan İrem Çıray, Karşıyaka Atakent Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. Çocukluğundan beri oyuncu olma isteği olan İrem Çıray, Ege Üniversitesi Gazetecilik Bölümünde öğrenim gördü. Üniversite yıllarında bir arkadaşının Kore kültürüne olan ilgisiyle tanışan İrem Çıray’ın hayatı değişti. Koreli arkadaşlar edinen İrem Çıray’ın aşkı daha da büyüdü. Bir süre Kore’de yaşayan İrem Çıray, Güney Kore’de Medya ve İletişim Bölümü'nde eğitim görmeye başladı. Channel A’dan teklif alarak bu kanalda çalışma fırsatı edinen İrem Çıray, BKM'nin Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibinde yer aldı. İrem Çıray yeni adresi İnci Taneleri dizisi oldu. Sevilen yapımda Doktor Elif Sürmen rolüne büründü.

İnci Taneleri nerede çekiliyor? İnci Taneleri Dilber'in dans ettiği yer neresi?

İLİŞKİLİ HABER

İnci Taneleri nerede çekiliyor? İnci Taneleri Dilber'in dans ettiği yer neresi?

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Tepki 6 ay önce

Seyretmeyeceğiz.....!?