Tehditlerle burun buruna gelen Necmettin Erbakan Akyüz kimdir? Babasını duyanlar inanamıyor

Dünya Kung-Fu şampiyonu olan Necmettin Erbakan Akyüz, madalya töreninde Filistin bayrağı açıp dabke dansı yaptığı için tehditlerle burun buruna geldi. Hakkında soruşturma açılan ve şampiyonluğu iptal edilen Necmettin Erbakan Akyüz'ün hayatı ise duyanları şaşkına çevirdi. Bakın, babası aslında kimmiş...

Avrupa'nın en prestijli 'Wushu Kungfu Şampiyonası'nda tüm rakiplerini geride bırakarak şampiyonluk sevinci yaşayan Türk sporcu Necmettin Erbakan Akyüz, altın madalyayı boynuna taktığı esnada Filistin'de yaşanan zulmü unutmadı ve Filistin bayrağı açtı. Bir yandan da Filistinlilerin halk oyunu olan 'dabke' dansını tüm dünyanın gözü önünde oynayan Akyüz'ün bu hamlesinden rahatsız olan İsrail, milli sporcuya baskı yapmaya başladı.

Hakkında soruşturma açılan Akyüz, Avrupa Wushu Kung Fu Federasyonu tarafından şampiyonluklarının geri alınmasıyla tehdit edildi. Kendisini hedef alan çirkin tehditler karşısında bir video paylaşan milli sporcu Necmettin Erbakan Akyüz, "Dünya şampiyonluğundan daha gurur verici bir şekilde taşıyacağım o cezayı" diyerek geri adım atmadı.

Necmettin Erbakan Akyüz

Necmettin Erbakan Akyüz

"BENİ KORKUTUP GERİ ADIM ATTIRAMAZSINIZ"

Yayımladığı videoda, "Soruşturma açmak, şampiyonlukları almak, ceza vermek... Dünya, Avrupa ne şampiyonluğum varsa elimden alın. Beni bunlarla korkutup geri adım attırabileceğinizi düşünüyorsanız, aklınızı peynir ekmekle yemişsiniz gerçekten. Bebek katillerine karşı yapmış olduğum protestoyu kalkıp, 'bizim değerlerimize aykırı böyle şeyler' diyerek soruşturmak açmak. Senin değerin yok. Ne değeri? Ne vicdan, ne insanlık, ne haysiyet... Hiçbir şey yok sizde. Aşağılıksınız! Aşağılık bile değilsiniz, seviyeniz bile yok sizin." ifadelerini kullanan Akyüz'ün davranışı tüm dünyada uzun süre konuşuldu.

BABASI ERBAKAN'IN YAKIN KORUMASIYDI

Akyüz'ün babasının kim olduğunu duyanlar ise şaşkınlığını gizleyemedi. Necmettin Erbakan Akyüz'ün babası, Merhum Başbakanlardan ve Milli Görüş'ün lideri Necmettin Erbakan'ın Sakarya Grubu'ndan yakın koruması olan Abdurrahman Akyüz.

Necmettin Erbakan ve Abdurrahman Akyüz

Necmettin Erbakan ve Abdurrahman Akyüz

Aynı zamanda Türkiye Wushu Federasyonu'nun (TWF) Asbaşkanı Abdurrahman Akyüz, oğlunun sporda ilerlemesinde en büyük destekçisi. 

Sharon Stone'un Kurtlar Vadisi açıklaması ortalığı karıştırdı! Bahadır Özdener sessiz kalmadı

İLİŞKİLİ HABER

Sharon Stone'un Kurtlar Vadisi açıklaması ortalığı karıştırdı! Bahadır Özdener sessiz kalmadı

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

aksaray 4 ay önce

milli sporcumuz erbakan kardeşimizi filistin konusunda yaptığı davranışından dolayı canı gönülden desdekliyorum. ve alnından öpüyorum. bir müslüman evladının yapılması gerekeni yapmıştır.

ahmet 4 ay önce

adam adam helal olsun sana böyle evladın böyle babası hiç şaşırtmadı

Toplam 4 beğeni

İmam 60 4 ay önce

Abdurrahman abi Geyve İHL okurken bize kung-fu dersleri verirdi, sene 1984,Allah razı olsun. Böyle bir baba'nın şuurlu bir evladı. Allah yolunu bahtını açık etsin.

Toplam 3 beğeni

HELVACI 4 ay önce

Olması gereken Müslüman işte. Alnından öpüyorum. İtlere boyun eğmeden dimdik durmak! İşte Müslüman ve işte Türk.

Bandırmalı 4 ay önce

İşte adamın özü bu.... 3 kuruşa kendini satanların dünyasında güneş gibi parlamış. Helâl olsun demeyeceğim, çünkü bu delikanlı zerrelerine kadar Helâl...

Toplam 3 beğeni