Kenan İmirzalıoğlu sesli soruda gülme krizine girdi! Plastik tavuk sesine karşı koyamadı

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumunu üstlendiği "Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasının son bölümünde kahkaha tufanı yaşandı. İmirzalıoğlu, 30 bin TL değerindeki sesli sorudaki plastik oyuncak tavuk sesi karşısında ciddiyetini koruyamadı ve gülme krizine girdi.

ATV ekranlarının reyting rekortmeni yarışma programı "Kim Milyoner Olmak İster", her hafta birbirinden heyecanlı bölümlerle izleyenleri ekran başına topluyor. Pek çok kategoride sorunun yer aldığı yarışmanın son bölümünde yaşananlar ise sosyal medyada gündem oldu. 

Kim Milyoner Olmak İster

Kim Milyoner Olmak İster

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen yarışmada sorulan 30 bin TL değerindeki soru hem İmirzalıoğlu'nu hem de izleyenleri kahkahaya boğdu. Oyuncak plastik tavukların çıkardığı komik sesle yorumlanmış şarkıyla ilgili olan sesli soruyu duyduğu an gülme krizine giren ünlü sunucu, soruyu okumakta zorlandı.

Kenan İmirzalıoğlu

Kenan İmirzalıoğlu

KENAN İMİRZALIOĞLU GÜLME KRİZİNE GİRDİ

"Oyuncak plastik tavukların çıkardığı komik sesle yorumlanmış bir versiyonunu dinlediğiniz "Don't Speak" adlı şarkının orjinali, No Doubt grubunun da solisti olan hangi şarkıcıya aittir?" sorusu için telefon joker hakkını kullanan yarışmacı, "A- Britney Spears", "B- Christina Aguilera", "C-Gwen Stefani", "D-Dua Lipa" seçenekleri arasında kararsızlık yaşadı. 

Milyoner

Milyoner

Yarışmacı, telefonunun ucundaki jokerine soruyu okurken İmirzalıoğlu gülmesini bastırmak için büyük bir uğraş verdi. Yarışmacı yanıt olarak C şıkkını verdi. Verdiği yanıt doğru çıktı ama sorudaki ses geldikçe Kenan İmirzalıoğlu gülmeye devam etti ve yarışmacıya dönüp "Kusura bakmayın lütfen" dedi.

İŞTE O ANLAR...

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0