Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş’tan 'Anneler Günü' paylaşımı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Anneler Günü vesilesiyle sosyal medya hesaplarından bir paylaşımda bulundu. Paylaşımı sırasında geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Anneler Günü programına dikkat çeken Mahinur Özdemir Göktaş, aynı zamanda Filistin'de yaşananlara da dikkat çekti.

Yer aldığı sosyal sorumluluk projeleriyle adından sık sık bahsettiren Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın ev sahipliğini yaptığı Anneler Günü programına katıldı. Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen annelerle bir araya gelen Mahinur Özdemir Göktaş, programa ilişkin detayları sosyal medya hesabından aktardı. 

 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş Afyonkarahisar ziyareti

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş Afyonkarahisar ziyareti

"BÜTÜN ANNELERE VE YÜREĞİNDE ANNE ŞEFKATİ TAŞIYAN TÜM KADINLARA..."

Yaptığı paylaşım sırasında Anneler Günü vesilesiyle şehit ve gazi anneleri, engelli çocuk sahibi anneler, koruyucu anneler, şehit eşi ve yaşlı anneler ile bir araya geldiğini dile getiren Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş; "Sosyal hizmet modellerimizden faydalanan şehit ve gazi anneleri, engelli çocuk sahibi anneler, koruyucu anneler, şehit eşi ve yaşlı annelerimizle Anneler Günü vesilesiyle buluştuk. Anneliğin biyolojik bir olgudan öte sevgiyi, şefkati ve fedakarlığı en üst seviyede yaşatan bir gönül makamı olduğuna inanıyoruz. Hayatın her alanında bizlere ilham kaynağı olan bu yüce makama duyduğumuz hürmetle, onlar için en iyisini yapma gayretimizi sürdüreceğiz. Bu vesileyle başta savaşın gölgesinde mücadele verenler olmak üzere bütün annelere ve yüreğinde anne şefkati taşıyan tüm kadınlara sevgi ve muhabbetlerimi iletiyorum."  şeklinde konuştu.

Kısa süre içerisinde hızla yayılan mesajın ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın paylaşımı sosyal medyada büyük beğeni aldı. 

Emine Erdoğan'dan 'Anneler Günü' mesajı! Türkiye'nin çeşitli illerinden annelerle...

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan'dan 'Anneler Günü' mesajı! Türkiye'nin çeşitli illerinden annelerle...
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0