Anneler Gününde KOMEK pazarı etkinliği! Kadın kursiyerlerin ekonomisine destek oldu

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) kursiyerleri ve mezunları tarafından bir Anneler Günü etkinliği düzenlendi. Kursiyerlerin ürettiği el emeği ürünler, kadınların ekonomilerine destek olmak amacıyla Melikşah Pazar Alanı’nda kurulan KOMEK Pazarı’nda satışa sunuldu. Fotoğraf, resim ve şiir yarışmaları ve müzik dinletileriyle renklendirilen etkinliğe Konyalılardan büyük rağbet gördü.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’nda (KOMEK) üretilen ürünler Anneler Günü dolayısıyla KOMEK Pazarı’nda satışa sunuldu. Melikşah Pazar Alanı'nda kurulan tezgahlarda oyuncaktan, takıya, çantada havluya pek çok ürün sergilendi. KOMEK kursiyerleri tarafından üretilen el emeği göz nuru sayısız ürün "Anneler Günü’nde KOMEK ile Girişimci Annelerimizi Destekliyoruz" sloganıyla KOMEK kursiyerleri tarafından üretilen el emeği göz nuru sayısız ürün görücüye çıktı.

KONYA'DAN ANNELER GÜNÜNDE KADIN EKONOMİSİNE DESTEK ETKİNLİĞİ

Anneler Günü’nde kadınların ekonomisine destek olunması için düzenlenen etkinlik kapsamında fotoğraf, şiir ve resim yarışmaları ile müzik dinletileri de yapıldı. Renkli görüntülere sahne olan program Konyalılardan büyük ilgi gördü. Kursiyerler bu imkanı tanığı için Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür etti.

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0