Amasya'da 60 yaşındaki kadın 108 kilodan 60 kiloya düşmeyi başardı! Hem de tam 10 ayda!

Amasya'da aşırı kiloları nedeniyle sağlık problemleri yaşayan Nuran Vanlı, felç riski taşıyordu. Bu nedenle kilo vermesi gerekiyordu. 60 yaşındaki kadın diyetisyenin önerilerini takip ederek 10 ayda 48 kilo vermeyi başardı.

60 yaşındaki Nuran Vanlı'nın, aşırı kiloları nedeniyle oluşan sağlık problemlerinden kurtulmak için kilo vermesi gerekiyordu. Diyetisyeninin programına harfiyen uyan Vanlı, birçok kişiye örnek olacak bir dönüşüm yaşadı. Her gün düzenli olarak yürüyüş yapan Vanlı, 10 ayda 108 kilodan 60 kiloya düşerek 48 kilo verdi, belindeki ağrılardan ve tansiyon hastalığından kurtuldu.

Nuran Vanlı

Nuran Vanlı

60 YAŞINDAKİ KADIN ÖRNEK BİR DÖNÜŞÜME İMZA ATTI

Amasya merkeze bağlı Bağlıca köyünde yaşayan Nuran Vanlı'nın, küçük yaşta geçirdiği bir kaza nedeniyle omuriliğinde bir problem belirdi. Yaş aldıkça kilo alan kadın 108 kiloya ulaştığında artık felç olma riski taşıyordu. Bu nedenle diyet yaparak fazla kilolarından kurtulması önerildi ve bir program hazırlandı. Doktorunun önerilerine bire bir uyan kadın, 10 ay içinde 48 kilo vererek bel ağrılarından ve tansiyon hastalığından kurtulmayı başardı.

Nuran Vanlı

Nuran Vanlı

"AYNALARA KÜSMÜŞTÜM"

9 torunu olan Vanlı'nın en büyük motivasyonlarından biri de, kucağına bile alamadığı torunlarıyla daha güzel vakit geçirmekti. Uzun çabası sonucu ideal kiloya ulaşan Nuran Vanlı, "Aynalara küsmüştüm. Artık bakabileceğim. Şimdi çok mutluyum. Şimdi yürüyor, koşuyorum. Tansiyon hastasıydım. 4 aydır tansiyon ilaçlarını da kullanmıyorum" dedi.

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0