Aşiret düğününde altın yağmuru! 6 kilo altın takıldı gelin ağırlıktan hareket edemedi

Aşiret düğününde 6 kilo altın takılan gelin ağırlıktan hareket edemezken, davetlilerin üzerine dolarlar saçıldı. Gösterişli nikah töreninde, düğün sahipleri davetlileri havaya ateş açmamaları konusunda sıkça uyardı.

İzol aşireti mensubu iş insanı Mehmet Aydınlık ile bankacı Ayşegül Altuner evlendi. Bir düğün salonunda düzenlenen düğüne, bölgedeki aşiret reisleri ile yüzlerce kişi katıldı.

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin nikahlarını kıymasının ardından dans eden çiftin ve halay çekenlerin üzerine davetliler, 1 dolar ile Türk lirası banknotları saçtı.

Deste deste dolarların ve Türk lirasının havada uçuştuğu düğünde, orkestranın görevlendirdiği 10 kişi ise yere atılan paraları toplayarak çantalara koydu.

Altınların ağırlığı nedeniyle hareket edemeyen geline yakınları yardımcı olurken, altın takmayan davetliler ise salondaki sandığa para ve altın koyarak isimlerini yazdıkları zarfları attı.

Gece sonunda açılan sandıktaki zarflar, iki valize dolduruldu.

Renkli görüntüler gerçekleştiğinde çiftin yakınları, davetlileri havaya ateş açmamaları konusunda sık sık uyardı.

Yıllar sonra Türkiye'ye dönen oyuncu İpek Erdem'den çok konuşulacak Türkiye açıklaması!

İLİŞKİLİ HABER

Yıllar sonra Türkiye'ye dönen oyuncu İpek Erdem'den çok konuşulacak Türkiye açıklaması!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0