Sinan Albayrak kendisine dava açan Ümit Özdağ'a ateş püskürdü: Beş parasız mı kaldın?

'Starbucks'u boykot edenler İsrail'i destekliyor' dediği anlarla sosyal medyada gündem olan Ümit Özdağ'a en büyük tepki oyuncu Sinan Albayrak'tan gelmişti. Albayrak'ın tepkisinden rahatsız olan Özdağ ise ünlü isme dava açtı. İkili arasındaki tansiyon yükselirken Sinan Albayrak, son paylaşımıyla ateş püskürdü.

Zafer Partisi'nin Genel Başkanı Ümit Özdağ, Sturbucks'ı boykot edenlere 'salak' dediği gerekçesiyle kendisine tepki gösteren ünlü oyuncu Sinan Albayrak'a dava açtı.

Sinan Albayrak

Sinan Albayrak

Daha önce Starbucks'ın Samsun'daki şubesine giden Özdağ, kafede oturan gençlerin yanına giderek "Buradakiler İsrail’i desteklemiyor. İsrail’i esas destekleyenler Starbucks'ta kahve döken salaklardır." ifadelerini kullanmıştı. Starbucks'ı boykot eden kişilere 'salak' söyleminde bulunan Özdağ'ın bu ifadelerine oyuncu Sinan Albayrak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla karşılık verdi.

Ümit Özdağ

Ümit Özdağ

ÜMİT ÖZDAĞ SİNAN ALBAYRAK'A DAVA AÇTI

"Az evvel ömrümün en salak videosunu izledim, siz gerçekten Sturbucks'ı neden protesto ettiğimizi anlamadınız mı?" diyen Albayrak'ın paylaşımına sinirlenen Özdağ ise dava açtı.

Sinan Albayrak

Sinan Albayrak

"ALLAH BİN BETERİNİ NASİP ETMESİN İNŞALLAH SİZE"

Zafer Partisi liderinin söz konusu eleştirilerden rahatsız olduğunu ve bu yüzden kendisine dava açtığını söyleyen Albayrak, yeni paylaşımıyla adeta ateş püskürdü. "Birileri gocunmuş, bundan rahatsız olmuş. Sen İsrail'in uyguladığı o katliamlardan rahatsız olmuyorsun." diyerek Özdağ'a seslenen Albayrak, şöyle konuştu:

"Efendim, Türkiye'de birtakım böyle garip garip oyunların garip garip hezeyanların içerisinde saçma sapan işlerle uğraşıp bir de oradaki o mazluma sahip çıkmaya çalışan... Çünkü bizler toplarla, tüfeklerle, silahlarla oraya gidebilecek durumda değiliz maalesef ki. Verebileceğimiz tek bir savaş var boykot. Boykota katılmak, boykota davet etmek. Elimizden gelen bu. Ve bu insan, bu değerli olağanüstü muhteşem akıllı, entelektüel kitap yazarı olan, bilmem kaç dil bilen insan benim gibi insanlara dava açarak para kazanmaya çalışıyor Beş parasız mı kaldın? Allah bin beterini nasip etmesin inşallah size. Allah hayırlı ne varsa onu nasip etsin."

"DAVA AÇILSIN DA BAKALIM DEVAMI NE OLACAK?"

Vatandaşlardan Özdağ'ın skandal videosunu tekrar tekrar izlemelerini, söylemlerine kulak kabartmalarını isteyen Albayrak, "Rica ediyorum. Bu muhteşem, değerli, olağanüstü harika insanın sarf ettiği ve kimlere, ne sebepten dolayı salak dediğini görünüz. Şimdi dava açılabilir, açılsın. Hoş karşılarız. Bakalım devamı ne olacak? Ama bence o videoda salak hakaretine maruz kalan çok sayıda, binlerce, on binlerce insan var. Dava yolu var diyoruz ya hani. Sevgilerimle, selamlarımla." diyerek sözlerini sürdürdü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Babalar hiç değişmez! Düğün gecesi kızına "evde ol" uyarısı

Amerika'yı dize getiren paşa: Cezayirli Hasan Paşa ABD'yi vergiye bağladı, ilki başardı!

İLİŞKİLİ HABER

Amerika'yı dize getiren paşa: Cezayirli Hasan Paşa ABD'yi vergiye bağladı, ilki başardı!

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0