Kim Milyoner Olmak İster'de şaşırtan soru! Doğru cevap yarışmacıyı şoke etti

ATV ekranlarında Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster bilgi yarışmasında sorulan bir soru yarışmacıyı şoke etti. 100 bin TL değerindeki soru ve cevabı duyanları şaşırttı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Her hafta milyonları ekrana kilitleyen Kim Milyoner Olmak İster yarışması, Kenan İmirzalıoğlu'nun başarılı sunumuyla dikkatleri çekiyor. Geçtiğimiz gün yayınlanan bölümde Melike Baykara Birinci isimli yarışmacı 100 bin lira değerindeki soruyu görmeye hak kazandı. Başarı performans sergileyen yarışmacı, ikinci baraj sorusunu da geçerek 50 bin lirayı garantileyen yarışmacı, 8. soruda yanlış cevap verdi. 100 bin lira değerindeki soru ve cevabı yarışmacıyı şaşkına uğrattı.

MİLYONER'DE ŞAŞIRTAN SORU

100 bin lira değerindeki 8.soru şöyleydi: Türkçe adı "ğ" harfiyle biten tek ülke hangi kıtadadır?

Sorunun şıkları ise Afrika, Güney Amerika, Kuzey Amerika ve Avrupa idi.

Yarışmacı bu soru karşısında afallayarak çift cevap hakkını kullandı ve önce Afrika, sonra Güney Amerika cevabını verdi. Doğru cevap ise Avrupa olacaktı.

"Ğ" İLE BİTEN TEK ÜLKE HANGİSİ

Türkçe adı "ğ" ile biten tek ülke Karadağ'dır ve Karadağ, Avrupa kıtasında bulunan bir Balkan ülkesidir.

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0