Kan Çiçekleri 320. bölüm fragmanı yayınlandı! Kabus sona mı eriyor?

Sevilen dizi Kan Çiçekleri’nde, bebeği Miran'ın odasındaki pencerenin açık olduğunu gören Dilan iyice tedirgin olur. Baran ise eşine Şair'i yakaladıklarını söyleyerek müjdeli bir haber verir. Şair yakalandı mı?

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Dilan'ın bebeğinin üzerine titremesi ve haklı olarak onun için çok endişelenmesi, Baran'ın sorumluluğunu daha da arttırır. Eşini sakinleştirmek ve bebeğini kollamak için güçlü olmak zorunda olan Baran, sonunda Şair'i yakaladığını Dilan'a söyler. Baran, gerçekten Şair'i yakaladı mı yoksa Dilan'ı sakinleştirmek için mi söyledi? Kan Çiçekleri 320. bölümüyle 20 Mayıs Pazartesi günü saat 16.20'de Kanal 7'de.

Kanla yoğurulan evlilikleri gerçek bir aşka dönüşen Dilan ve Baran’ın heyecan dolusu öyküsü Kan Çiçekleri ile hafta içi her gün 16:20’de Kanal 7 ekranlarında…

KAN ÇİÇEKLERİ 320. BÖLÜM FRAGMANI

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NE OLMUŞTU? KAN ÇİÇEKLERİ 319. BÖLÜM ÖZETİ

Baran evdeki tadilat sebebiyle gergindir. Böyle bir zamanda yabancıların konak etrafında dolaşması hoşuna gitmez. Hissettiklerinde haklıdır da. Çünkü Cevahir konağa girmek için pusuya yatmıştır. Bu arada Dilan’ın rahatsızlanır ve Baran iyice endişelenir. Baran’ın Dilan için konakta kalması ise Cevahir açısından işleri karıştırır. Cevahir hedefine varmak için bu kez hiç beklenmeyen bir şey yapacaktır. Mira büyük tehlikededir.
 
Toplantı için konağa gelen Azra Gül’le onu küçümseyen ve damarına basan bir konuşma yapar. Dilan’la sakin kalma konuşunda anlaşmış olan Gül, serinkanlılığını koruyabilecek midir? Azra bu kez gerçekten de sınırı aşmıştır.
 
Berk takıntılı şekilde Yasmin’i takip etmektedir. Artık durum tehlikeli olmaya başlamıştır. Berk gizli takibine devam ederken Harunların da bir planı vardır.

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0