Hesap sorma vakti! Kan Çiçekleri 321. bölüm fragmanı yayınlandı

Kan Çiçekleri’nde Dilan, stresli günleri geride bırakmak için Baran'a güzel bir sürpriz yapar. Baran ise yapılan sürprizden ziyade eşi Dilan'dan gözlerini alamaz. Öte yandan Şair'in planları deşifre olur. Baran, Şair'e ne yapacak?

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Dilan'ın gereksiz panik yaptığını düşünen Baran, Şair'in adamlarından birini yakalayarak konuşturmaya çalışır ve Dilan'ın haklı olduğunu anlar. Herkesi harekete geçiren Baran, kamera kayıtlarını ve tamircilerin getirilmesini ister. Baran, Şair'e hesap sorma peşindeyken amcası arabasının altına takip cihazı yerleştirir. Baran, içerideki haini bulabilecek mi? Kan Çiçekleri 321. bölümüyle 21 Mayıs Salı günü saat 16.20'de Kanal 7'de.

Kanla yoğurulan evlilikleri gerçek bir aşka dönüşen Dilan ve Baran’ın heyecan dolusu öyküsü Kan Çiçekleri ile hafta içi her gün 16:20’de Kanal 7 ekranlarında…

KAN ÇİÇEKLERİ 321. BÖLÜM FRAGMANI

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NE OLMUŞTU? KAN ÇİÇEKLERİ 320. BÖLÜM ÖZETİ

Dilan, oğlunun karnını doyurmak için odaya girdiğinde Cevahir ortada yoktur. Son anda kaçmayı başarmıştır. Dilan, beşikteki bebeğini kontrol etmek için yanına gittiğinde, odanın penceresinin açık kaldığını fark eder. Oysa ki kapattığına emindir. Baran, karısını, pencerenin rüzgardan açıldığına ikna etmeye çalışsa da Dilan ikna olacak gibi değildir. Konakta bu işi sorgulamaya başlar. Odaya girebilecek herkesi araştırırlar ancak kimse pencereyi açık bırakmamıştır. Bu gizemli olay, Dilan üzerinde büyük bir etki bırakır. Oğluna bir şey olacak endişesiyle uykuları kaçar ve kabuslar görür. Bu durum Baran’ı da etkilemiştir. Karısını istemeden de olsa üzdüğü ve Cevahir meselesi yüzünden güven sorununa yol açtığı için kendisini sorgularken, Dilan tüm yaşananlara karşı dirayetli durmaya çalışacağına söz verir. Pencere meselesini kapatmaya ikna olmuştur ancak Baran bebeğin beşiğinde hiç tahmin edemeyeceği bir ipucuyla karşılaşır. Odaya gerçekten biri mi girmiştir? Baran için artık bu bardağı taşıran son damladır. 

Öte yandan Harun ile Yasmin’in ilişkisi yeni bir boyut kazanmak üzeredir. Harun Yasmin’e evlenme teklif etmeye kararlıdır ancak bunu nasıl yapacağı konusunda şüpheleri vardır.  Cevriye ise Cevdet ile evlilik yıldönümlerinin yaklaşmasının heyecanı içindedir. Cevdet’in ona bir sürpriz hazırladığını düşünerek kendini iyice beklentiye sokar. Cevdet’in bu konudaki tavrı ise çift arasında yeni sorunlara gebedir.

Azra ile ilgili yaşanan son gelişmelerden sonra Fırat, Gül’ün hırçın davranışlarına bir gerekçe aramaktadır. Gül ile konuşmaya karar verir.  Gül, Azra’nın Fırat hakkında söylediklerini Fırat’a anlatacak mıdır? Yoksa bu konu Fırat ve Gül cephesinde yeni bir krizin başlangıcı mı olacaktır?

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0