Dilan ve Baran aşklarına tutundu! Kan Çiçekleri 325. bölüm fragmanı yayınlandı

Kan Çiçekleri’nde her daim birbirine destek olan Dilan ve Baran, Cevahir'in yaşadığını öğrenir. Dilan, Cevahir'in karşısında daha güçlü durmak gerektiğini söyleyerek başta Baran olmak üzere herkesi motive eder. Cevahir'e karşı yeni plan ne?

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Zaman zaman yorgun düşseler de Baran ve Dilan'ın aşkı, birbirlerini ayakta tutmaya yetmiştir. Dilan, silah kullanmayı öğrenmeye başlamıştır. Baran ise her fırsatta onu ne kadar sevdiğini dile getirir. Birbirlerine aşka bağlı olan çift, bu savaştan da galip çıkacağından emindir. Öte yandan Baran'ın hain amcası onu yönlendirmeye çalışır. Cevahir hakkında konuşmak isteyen amcası, Baran'a ne söyledi?

Kan Çiçekleri, 325. bölümüyle 27 Mayıs Pazartesi günü saat 16.20'de Kanal 7 ekranlarında yer alacak.

KAN ÇİÇEKLERİ 325. BÖLÜM FRAGMANI

Kanla yoğurulan evlilikleri gerçek bir aşka dönüşen Dilan ve Baran’ın heyecan dolusu öyküsü Kan Çiçekleri ile hafta içi her gün 16:20’de Kanal 7 ekranlarında…

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NE OLMUŞTU? KAN ÇİÇEKLERİ 324. BÖLÜM ÖZETİ

Baran, Dilan’ın Şair’le konuşmasına ikna olmuştur ancak konuşmaya gittiklerinde Şair ölü bulunur. Cevahir, sağ kolunu öldürerek gerçeklerin ortaya çıkmasına engel olmuştur. Bu olay Baran’ı daha da öfkelendirir. Bundan sonra konaktaki herkes teyakkuz halinde olacaktır. Baran derhal harekete geçer, Dilan’a silah kullanmayı öğretecektir. 

Gül ise bütün bu gerginliklerin etkisinde, büyük bir şüphe içindedir. Evin hizmetçisinden, korumalara kadar herkesi göz takibine alır. Gül’ün bu kuşkucu ve tedirgin hali, baba olmak isteyen Fırat’ı da etkilemektedir. Gül, bütün bu yaşananlar yüzünden kendisini anne olmaya hala hazır hissetmezken Fırat baba olma konusunda kararlıdır. Bu mesele, çift arasında yeni bir krizin başlangıcı mı olacaktır?

Öte yandan, arabasına konulan takip cihazını bulmasıyla birlikte Baran tekrar bir plan kurar. Çocuğunun odasına giren adamı bulmak için Fırat’la birlikte bir tuzak kurarlar; adamı, daha önce saklandığı gecekonduda köşeye sıkıştıracaklardır.

Cevahir ise bu plandan habersiz, Baran’ı yine atlatmış olmanın hazzını yaşarken, sakladığı parayı almak üzere gecekonduya gelir. Ancak Fırat’ın bir hatası, Baran’ı hiç ummadığı bir duruma düşürecektir. Cevahir Baran’ın elinden kurtulabilecek midir?

Cevdet ve Cevriye, birbirlerini yanlış anlamaktan kaynaklı bir küskünlük yaşamaktadırlar. Yasmin ve Harun ise onları barıştırmak konusunda kolları sıvarlar. Ancak yaptıkları hamleler karı koca arasında işleri daha da çıkmaza sokarken Harun ve Yasmin arasında da ipler iyice gerilecektir. 

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0