Merhum Ömer Döngeloğlu'nun Filistin sözleri yeniden gündem oldu! "Yaşamaktan utanıyorum"

2020 yılında yakalandığı koronavirüs sebebiyle tedavi gördüğü hastanede, 51 yaşında hayatını kaybeden merhum ilahiyatçı Ömer Döngeloğlu'nun vefatından önce Filistin hakkında söylediği sözler yeniden gündeme geldi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Gazze'de 7 Ekim'den bu yana işgal devam ederken bölgede yaşanan insanlık dramı yürekleri sızlatıyor. Terörist İsrail tüm dünyanın gözü önünde Filistin'de insanlık dışı bir katliam gerçekleştiriyor. Yalnız İslam dünyasından değil tüm dünyadan Filistin'e destek çağrıları yayınlanırken, 2020 yılında hayatını kaybeden merhum Ömer Döngeloğlu'nun vefatından önce Filistin hakkında söyledikleri sosyal medyada yeniden gündem oldu.

"BEN BU DÜNYADA YAŞAMAKTAN UTANIYORUM"

"Ben bu dünyada yaşamaktan utanıyorum" diyerek sözlerine başlayan merhum Döngeloğlu, vefatından önce programında Filistin hakkında insanlığın yüzüne çarpacak nitelikte sözler dile getirdi. Döngeloğlu sözlerine şöyle devam etmişti; "Ölmek Allah'a yemin ederim ki, toprağın üzerinde yaşamaktan çok daha şerefli bir şey. Bu hayat başımıza bela bir hayat. Bu hayatın sonu bize de bir şey söyleyecek korkmayın, evi yanan hep razan olmayacak göreceksiniz. Evi yanan hep Filistin olmayacak göreceksiniz. Susun ey susanlar! Bir gün Allah adalet sahibidir, sizin ülkenizi de sizin evinizi de Allah yakar. Bu kadar mazlumun canı yanacak da dünyada bu kadar Müslüman'ın canı yanacak da 58-60 tane Müslüman devlet susacak, Allah buna razı gelecek öyle mi? İsterseniz gezin. 'Yeryüzünü gezin ve dolaşın. Allah'ın hakikatlerini inkar edenlerin sonunun ne olduğuna bir bakın.'"

Gazze' de okunan yatsı ezanı yürekleri parçaladı!

İLİŞKİLİ HABER

Gazze' de okunan yatsı ezanı yürekleri parçaladı!
Türkiye'nin en mutsuz illeri belli oldu! Karadeniz'den bir il dikkat çekti

İLİŞKİLİ HABER

Türkiye'nin en mutsuz illeri belli oldu! Karadeniz'den bir il dikkat çekti
Doğu Demirkol'dan takdire şayan hareket! Gösterilerinin tüm gelirini Filistin'e bağışlayacak

İLİŞKİLİ HABER

Doğu Demirkol'dan takdire şayan hareket! Gösterilerinin tüm gelirini Filistin'e bağışlayacak
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

ilhami bakır 3 ay önce

ALLAH rahmet eylesin harika bir insandı