13 yaşındaki Türk kızı Almanya'da duygusal anlar yaşattı!

O Ses Türkiye'nin Almanya versiyonu olan Voice of Germany Kind'a katılan 13 yaşındaki Türk kızı Miray, sesiyle kendine hayran bıraktı. Tek seferde bütün jürileri kendisine döndüren Miray, üçlü düellodan başarıyla çıkarak üst tura geçti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Miray Ayliva sahne adıyla Voice of Germany Kind yarışmasına katılan 13 yaşındaki Elif Akar, yarışma sırasında Kal Yanımda isimi şarkıyı seslendirdi. Şarkıya girdiği esnada tüm jüri üyelerini kendisine döndüren Elif Akar, performansıyla jürilerden ve seyircilerden tam not aldı.

Elif Akar Voice of Germany Kind

Elif Akar Voice of Germany Kind

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI!

Jürilerin tepkisiyle duygusal anlar yaşayan Elif Akar, o esnada gözyaşlarına hakim olamadı. Ünlü isimler, sahneye çıkarak küçük yarışmacıya destek oldu. Elif, daha sonra üçlü düelloya çıkarak Billie Eilish'in 'What Was I Made for?' isimli şarkısını da seslendirdi.

İşte, küçük yarışmacının o anları...

ETİKETLER

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0