Feridun Kunak'la Evlerinize Sağlık bu hafta İzmir'de sevenleriyle buluşuyor!

Sağlıklı yaşam önerileri ve tedavi yöntemleriyle ekranların sevilen ismi olan Op. Dr. Feridun Kunak'ın sunduğu 'Dr. Feridun Kunak'la Evlerinize Sağlık' bu hafta, yöresel lezzetleri ve şifalı bitkileriyle İzmir'in birçok ilçesinden evlere konuk oluyor.

Tarladan, bahçeden, dalından ve toprağından toplayarak doğal besinlerin doğrudan kaynağına ulaşan Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık bu hafta, tatilcilerin gözdesi İzmir’in Urla, Alaçatı gibi birçok ilçesini ziyaret ediyor. Kunak ilk olarak, Balıklıova’da Kekik Teyze lakaplı bir teyzenin şifalı kekik çayı tarifini öğrendi. Kekik çayının faydalarından bahseden Kunak, önemli bilgiler verdi. Daha sonra tatilcilerin gözdesi Çeşme-Alaçatı’da otel sahibi olan Ayşe Hanım’ın, anne köftesi olarak adlandırdığı köftelerinin yapımına eşlik etti.

Feridun Kunak

Feridun Kunak

Şifalı bilgilerle birlikte tedavi yöntemleri uygulamaya devam eden Kunak, kolundaki eklem ağrılarından şikayet eden bir hastaya iğne tedavisi uygulayarak neler yapması gerektiğini bizzat gösterdi. Daha sonra Kunak, Alaçatı ve çevresinde bulunan yaklaşık 450 çeşit şifalı otunu satan bir esnafla sohbet etti, nelere faydalı olduğunu izleyenleriyle paylaştı.

Feridun Kunak

Feridun Kunak

Sağlıklı yaşama dair pratik bilgi ve tedavi yöntemleri sunan Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık” her Cumartesi 13:10’da Kanal 7 ekranlarında…

Damla Ersubaşı'dan bomba eski eş açıklaması: Gelinlik mi giydim, yoksa kefen mi bilmiyorum!

İLİŞKİLİ HABER

Damla Ersubaşı'dan bomba eski eş açıklaması: Gelinlik mi giydim, yoksa kefen mi bilmiyorum!

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0