Baran'ın zor sınavı! Oğlu mu, karısı mı? Kan Çiçekleri 329. bölüm fragmanı yayınlandı

Kan Çiçekleri’nde, Cevahir'in Dilan'ı kaçırmasının ardından Karabey ailesinde herkes seferber olur. Baran, Dilan'ı böyle bir tehlikeye attığı için çok pişman olur. Cevahir'le telefonda görüşen Baran'a hayatının en zor seçeneği sunulur!

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Cevahir, Dilan'ı kaçırmayı başarır ve Baran'ı en zayıf yerinden vurur. Baran, oğlunu kucağına alarak annesini getireceğine dair söz verir. Eşiyle telefonda konuşan Baran, Dilan'ın güçlü duruşunu bozmayarak sarf ettiği sözleri duyunca iyice cesaretlenir. Cevahir ise çiftin konuşmalarının arasına girerek kısa ve öz bir teklifte bulunur. Baran'a oğluna karşılık eşini takas etmelerini teklif eder. Baran nasıl bir karar verecek?

Kan Çiçekleri 329. bölümüyle 31 Mayıs Cuma günü saat 16.20'de Kanal 7'de.

KAN ÇİÇEKLERİ 329. BÖLÜM FRAGMANI

Kanla yoğurulan evlilikleri gerçek bir aşka dönüşen Dilan ve Baran’ın heyecan dolusu öyküsü Kan Çiçekleri ile hafta içi her gün 16:20’de Kanal 7 ekranlarında…

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NE OLMUŞTU? KAN ÇİÇEKLERİ 328. BÖLÜM ÖZETİ

Baran ve Dilan, planladıkları gibi bir pusetle evden ayrılmışlardır. Gizem de Cevahir’e haber vermiştir. Baran ve Dilan açık hava bir mekanda oturduklarında Cevahir de onları uzaktan izlemektedir. Baran ve Dilan gergin bir şekilde beklerken etrafta Akif’in önderlik ettiği polis ekibi tüm tedbirler almıştır. Cevahir’se temizlikçi kılığına girer. Gergin bekleyiş sürerken konak halkının içi hiç rahat değildir. Fırat Baranlarla gitmediği için pişmandır. Kudret de Ahmet’le dertleşir. Onları gizlice dinleyen Hasan, Cevahir’e tuzak kurulduğunu öğrenir. Acaba bunu Cevahir’e söyleyecek midir? Yoksa plan başarılı olacak ve Cevahir yakalanacak mıdır? 

Dilan, Miran’ı Gül ve Fırat’a emanet etmiştir. İkili Miran’la ilgilenirken bir kez daha anne-baba olmak istediklerine karar verirler. 
 
Yasmin, yüzüğü çöpe attığını itiraf etmiştir. Harun deliye döner, Yasmin’e bunu nasıl yapabildiğini sorar. Yasmin de Harun’u suçlar. Tartışma büyür. Cevriye bir kez daha kocasına, “Onları barıştırmamız gerek” der. Ancak Cevdet, Yasmin ve Harun’a zaten hiç anlaşamadıklarını, ayrılmalarının doğru olduğunu söyler. Yasmin ve Harun şok olurlar. 

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0