İzdiham, itiş kakış, kavga, ne ararsan var! Bir kozmetik mağazası indirim yapınca olanlar oldu

Türkiye'nin her yerinde zincir mağazaları olan bir kozmetik firması tüketicilere yönelik yüzde 75 indirim uyguladı. İndirimden yararlanmak isteyenler erken saatlerden itibaren kapıda uzun kuyruklar oluşturdu ve bekleyenler arasında sıra kavgası çıktı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Türkiye'nin birçok ilinden 'yok artık' dedirten görüntüler geldi. Bir kozmetik firması bayram öncesi birçok üründe yüzde 75 oranında indirim uyguladı. Bayram öncesi cazip bir fırsat oluşturan indirimi duyanlar mağazaların önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Henüz mağaza açılmadan uzanan kuyruklar gün boyu azalmadı. Dahası, indirimli ürün almak isteyen bazı müşteriler arasında sıra kavgası yaşandı.

Kozmetik mağazasında indirim

Kozmetik mağazasında indirim

KOZMETİK MAĞAZASINDA İZDİHAM!

Türkiye'deki tüm mağazalarını kapsayan indirim, her yerde uzun kuyruklar oluşturdu. İstanbul, Adana, Kayseri ve pek çok ilden gelen görüntüler 'bu kadar da olmaz' dedirtti.

Bu görüntüler İstanbul Esenyurt'tan. Müşteriler arasında sıra ve ürün almak için kavga çıktı. Esenyurt, sadece bir örnek; pek çok il ve ilçedeki mağazalardan benzer görüntüler sosyal medyada yer aldı.

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Dervaz 3 ay önce

Ama halk fakir galkta para yok ekmek bula.iyorsan pahalı kozmetik için bir birini ye gariban halk degilmi halkta para yok ama edebiyatı herkeste para çok sadece israf var