Şanlıurfa Kültür Yolu Festivali'nde sahne alan Uğur Işılak: "Medeniyetin başladığı yerdeyiz"

Şanlıurfa Kültür Yolu Festivali kapsamında Arkeoloji Müzesi Meydanı’nda kurulan sahnede yer alan sanatçı Uğur Işılak, sevilen şarkılarını seslendirerek dinleyicilere keyifli bir gece yaşattı. Işılak sahne öncesi yaptığı açıklamalar ile de takdir topladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Afrikalı Ali'nin sunuculuğunu yaptığı Şanlıurfa Kültür Yolu Festivali sahnesinde yer alan sevilen ses sanatçısı ve besteci Uğur Işılak, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Sahneye çıktığı andan itibaren yoğun alkışlarla karşılanan Uğur Işılak, sevilen şarkılarını Şanlıurfalılar ile hep bir ağızdan seslendirdi. Işılak, on binlerce sanat severin katıldığı konserin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

"ŞANLIURFA MEDENİYETİN BAŞLADIĞI YER"

Konserinde saz da çalan Işılak, konser öncesi yaptığı açıklama ile de takdir gördü. Işılak açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Şanlıurfa medeniyetin başladığı yer. Birçok kez Kültür Yolu Festivali’ne katıldım. Vatandaşla en güzel şekilde buluşmanın en iyi araçlarından biri, biz de sanatı insanımız için yapıyoruz. Her türlü organizasyonun sanatçılar ve izleyicileri arasındaki bağa katkı sağladığını düşünüyorum ama özellikle Kültür Bakanlığı’nın bu işin arkasında olmasından dolayı çok daha profesyonel çok daha güzel, nezih ortamlarda Kültür Yolu Festivali yapılıyor"

Uğur Işılak

Uğur Işılak

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0