Baran'ın gözü tanığın ifadesinde! Kan Çiçekleri 330. bölüm fragmanı

Kan Çiçekleri’nde, Cevahir ile Baran'ın hesaplaşması mahkemeye taşınır. Cevahir'in ceza alabilmesi için tek tanığın ifadesi çok önemlidir fakat Cevahir, hastanede yatmakta olan tanığı konuşturmak istemez. Baran'ın amcası tanığı öldürdü mü?

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Baran ve Dilan, birbirlerini öyle severler ki bu aşkları bakışlarına, sözlerine, davranışlarına kısacası tüm hayatlarına yansır. Bebekleri dünyaya geldikten sonra kıskanılacak bir çift olurlar. Öte yandan Cevahir defteri kapanmamıştır. Büyük duruşmaya hazırlanan Baran için tek tanığın vereceği ifade çok önemlidir fakat Cevahir, tanığı yaşatmamakta kararlıdır. Baran, tanığı koruyabilecek mi?

KAN ÇİÇEKLERİ 330. BÖLÜM FRAGMANI

Kanla yoğurulan evlilikleri gerçek bir aşka dönüşen Dilan ve Baran’ın heyecan dolusu öyküsü Kan Çiçekleri ile hafta içi her gün 16:20’de Kanal 7 ekranlarında…

KAN ÇİÇEKLERİ 329. BÖLÜM ÖZETİ

Cevahir, Dilan’ı kaçırmıştır. Baran, Dilan’ı kaybetme korkusuyla büyük bir panik içinde, polisle birlikte her yerde karısını ararken, Cevahir’i Dilan’ı bırakmak konusunda ikna etmeye çalışır. Onun meselesi Dilan’la değil Baranladır. Eğer erkek gibi karşısına çıkarsa, her şeyi aralarında çözeceklerdir. 

Ancak Cevahir pis oyunlarını sürdürmekte kararlıdır. Dilan’ı bırakma şartı olarak öyle bir teklif sunar ki, Baran büyük bir karar almak zorunda kalır. Bir tarafta oğlunun, bir tarafta karısının hayatı vardır ve hangisini seçerse diğeri hayatını kaybedecektir. Baran’ın seçimi ne olacaktır? Dilan’ın ve Miran’ın hayatlarını kurtarabilecek midir?

Cevahir’in son hamlesi, Karabeyler konağında büyük bir deprem etkisi yaratmıştır. Herkes perişan halde Dilan’dan gelecek güzel haberi beklerken, Miran da sanki annesinin tehlikede olduğunu hissetmiş gibi hiç susmadan ağlamaktadır. Kontrolü ele alan Azade Hanım, bebeğin sakinleşmesi için bir çözüm yolu bulur. Bu çözüme Baran’ın tepkisi ne olacaktır?

Lokantada da Dilan’ın kaçırılmış olması büyük bir endişe yaratmıştır. Harun ve Yasmin, Dilan bulunana kadar kız isteme merasimini ertelemeye karar verirler. Dilan’ın sağ salim bulunması ve evine geri dönebilmesi için, onu seven herkes tek yürek olmuş dua etmektedir.

Aslı Baykal'dan sokak hayvanları yasasına karşı gelenlere çok sert tepki!

İLİŞKİLİ HABER

Aslı Baykal'dan sokak hayvanları yasasına karşı gelenlere çok sert tepki!
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0