Cevahir defteri kapanıyor mu? Kan Çiçekleri 331. bölüm fragmanı yayınlandı

Kan Çiçekleri’nde Baran, Dilan'ı aşklarının başladığı eve götürür. Kötü günleri unutup baş başa vakit geçirmek isteyen güzel çift, bebekleri Miran'la birlikte çok güzel bir tatil yapar. Baran'ın babası ise hainin kim olduğunu anlamıştır.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Baran ve Dilan, yaşadıkları onca şeye rağmen birbirlerine destek olmayı ve vakit ayırmayı hiç ihmal etmezler. Aşklarına tutunan çift, birbirlerinden güç alırlar.  Baran'ın babası ise amcasının davranışlarından şüphelenir ve onu gizli gizli takip etmeye başlar. Tanığın odasında tek başına olduğunu gören babası, onu dışarı atar ve yaptıklarını ortaya çıkaracağını söyler. Cevahir'in son kozu da bitti mi?

Kan Çiçekleri 331. bölümüyle 4 Haziran Salı günü saat 16.20'de Kanal 7'de.

KAN ÇİÇEKLERİ 331. BÖLÜM FRAGMANI

Kanla yoğurulan evlilikleri gerçek bir aşka dönüşen Dilan ve Baran’ın heyecan dolusu öyküsü Kan Çiçekleri ile hafta içi her gün 16:20’de Kanal 7 ekranlarında…

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NE OLMUŞTU? KAN ÇİÇEKLERİ 330. BÖLÜM ÖZETİ

Zaman geçmiş, Miran’ın 40 mevlidi gelmiştir. Baran ve Dilan anne baba olarak son derece duygusal anlar yaşamaktadırlar. Bir yandan da Cevahir’in mahkeme saati yaklaşmaktadır. Baran tedirgin halde hastanedeki korumadan haber beklemektedir. Ancak Cevahir aleyhine tanıklık yapacak koruma henüz ayılmamıştır ve hayati riski devam etmektedir. Koruma yılmazsa Cevahir’in serbest kalma ihtimali vardır… Dilan ise Baran’ın kendisinden bir şey gizlediğini anlayarak tedirgin olmaya başlar.
 
Cevahir Hasan’ı acil görüşmeye çağırır. Ondan olayların seyrini değiştirecek bir şey isteyecektir. Diğer yandan Kudret de Hasan’dan işkillenmiş onun hareketlerini takiptedir.
 
Gül ve Fırat da duygusal ve heyecanlıdırlar. Fırat şimdiden babalık hayalleri kurmaya başlamıştır. Genç çift büyük bir umutla bebek için tahlil sonuçlarını beklemektedir. 
 
Yasmin’in anne babası ise Harun’la tanışmak için Almanya’dan gelirler. Harun heyecanla hazırlıklara devam etmektedir. Ancak beklenmeyen bir karşılaşma işleri Yasmin ve Harun için oldukça zor bir hale getirir.

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0