Balayı için gittiği otelde hayatını kaybetmişti, ölüm nedeni belli oldu!

Kapadokya'da balayı tatili için yerleştiği otelde gece saatlerinde fenalaşan 21 yaşındaki Nazlıcan Göksu, eşinin 112'yi araması üzerine acil müdahaleye alınmıştı. Genç kız, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

1 Haziran tarihinde Sivas'ta evlenen Nazlı Can Göksu ve Nuri Anıl Göksu çifti, düğünden sonra balayı için Kapadokya'ya gitti. En mutlu günlerinin ardından eşiyle Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesinde bir otele yerleştiği öğrenilen Nazlı Can Göksu'nun gece saatlerinde fenalaştığı ve ardından eşi Nuri Anıl Göksu'nun 112 Acil Servis'i arayarak kalp krizinden şüphelendiğini söylediği ortaya çıktı. 

Eşi Nuri Anıl Göksu'nun ihbarı üzerine ambulansla Ürgüp Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Nazlı Can Göksu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yapılan ön otopsi sonucunda ise Nazlı Can Göksu'nun kalp krizi geçirdiği öğrenildi. 

Nazlı Can Göksu'nun cenazesi, toprağa verilmek üzere Sivas'ın Gemerek ilçesi Sızır beldesine götürülürken Nazlı Can Göksu'nun amcası Yılmaz Demircan, "Cuma günü nişan, ardından cumartesi günü nikâh yapıldı. Otelde kalp krizi geçirip vefat etmiş. Yeğenim kendini bilen, aklı başında, iyi bir insandı." şeklinde konuştu.

Jandarma ekipleri ise olayla ilgili soruşturma başlattı.

ETİKETLER

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0