Baran içerideki köstebeği öğreniyor mu? Kan Çiçekleri 333. bölüm fragmanı yayınlandı

Kan Çiçekleri’nde, Baran ve Dilan'ın mutluluğu görülmeye değer bir hal alır. Tatilin tadını çıkaran mutlu çift, birlikte uçurtma bile uçururlar. Öte yandan Cevahir'in içeride adamının suyu ısınmıştır. Baran tüm gerçeği öğreniyor mu?

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Baran ve ailesine büyük kötülükler yapan Cevahir, elbette bunu içerdeki köstebek yardımıyla yapmıştır. Baran'ın babasının büyük şüpheleri zaten vardır, köstebeğe de gözdağı vermiştir fakat artık Baran'ın her şeyi öğrenme vakti gelmiştir. Baran, Cevahir'in sağ kolunu öğrenince ne yapacak?

Kan Çiçekleri 333. bölümüyle 6 Haziran Perşembe günü saat 16.20'de Kanal 7'de.

KAN ÇİÇEKLERİ 333. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Kanla yoğurulan evlilikleri gerçek bir aşka dönüşen Dilan ve Baran’ın heyecan dolusu öyküsü Kan Çiçekleri ile hafta içi her gün 16:20’de Kanal 7 ekranlarında…

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NE OLMUŞTU? KAN ÇİÇEKLERİ 332. BÖLÜM ÖZETİ

Kudret, konaktan kaçan korumayla ilgili bilgi almıştır. Van’da olduğunu ve İran’a kaçmaya çalıştığını öğrenir. Adamlarına hemen emir verir, o koruma İstanbul’a getirilecektir. Baran ise Dilan ve kendisi için çok anlamlı olan kulübede ailesiyle güzel vakit geçirmektedir. Bu sırada Kudret’ten telefon gelir. Kaçan korumanın İstanbul’a getirilmekte olduğunu öğrenir. Baran’a bu telefon geldiğinde Dilan yine bilmediği birtakım gelişmeler yaşandığını anlar. Baran’a neler olup bittiğini sorar. Acaba Baran Dilan’a ne olduğunu söyleyecek midir? 

Konakta ise Hasan köşeye sıkışmıştır. Miran’ın odasına sakladığı telefon Kudret tarafından bulunmuştur. Bunu henüz bilmeyen Hasan, Miran’ın odasına girmeye çalışır. Ancak odanın kilitli olduğunu görünce şok olur. Bir plan yapmalıdır.  

Öte yandan Fırat, çocuk hayallerine devam etmektedir. Gül, ona gerçekleri söylemek istese de buna cesaret edemez. Ancak Fırat sonunda bu gerçeği Gül’den olmasa da öğrenecektir. Peki Gül’e vereceği tepki ne olacaktır? 

Hira'nın en mutlu günü! Esaret 354. bölüm fragmanı yayında!

İLİŞKİLİ HABER

Hira'nın en mutlu günü! Esaret 354. bölüm fragmanı yayında!
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0