Gamze Özçelik'in eşi Türkiye'de program yapan bir belgeselci çıktı! Reshad Strik kimdir?

Umuda Koşanlar Derneği kurucusu ve eski oyuncu Gamze Özçelik, geçtiğimiz gün oyuncu Reshad Strik ile dünya evine girdi. Yayınlanan haberler üzerine sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Reshad Strik, kısa süre içerisinde yayılan fotoğraflarıyla merak konusu haline geldi. Peki, Reshad Strik kimdir? Reshad Strik nerelidir? Ne iş yapıyor? İşte, detaylar...

TRT Belgesel'de yayınlanan ve büyük bir ilgiyle takip edilen Ailenin Yeni Üyesi programının sunucusu olan Reşat Strik aslen Avustralyalıdır. Bosna Hersekli Müslüman bir babanın ve Avustralyalı Katolik bir annenin çocuğu olan Reşat Strik, ailenin dördüncü çocuğu olarak 22 Haziran 1981 tarihinde Avustralya'nın Canberra şehrinde dünyaya gelmiştir. 

Gamze ÖzçelikİLİŞKİLİ HABERGamze Özçelik'ten sürpriz evlilik! Evlendiği kişi o programla tanınıyor...

Boşnak kökenli olan Reshad Strik, Avustralya Tiyatro ve Sanat Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldıktan sonra Avustralya'da Blue Heelers ve Headland yapımlarında rol almıştır. Kariyer hayatına ABD'de devam eden Reshad Strik, Amerika'da, ilk olarak Tepenin Gözleri 2 yapımında Mickey adlı bir Amerikan askerini oynadı. Çok geçmeden ünlü şarkıcı Jessica Simpson'ın A Public Affair klibinde rol aldı.

Reshad Strik

Reshad Strik

TÜRK DİZİLERİNDE DE OYNADI!

Daha sonra ise Hong Konglu yönetmen Fruit Chan'ın psikolojik gerilim filmi olan Don't Look Up filminde ilk kez başrol oyuncusu olarak oynadı. 2010 yılında Bosna Hersek'e giden oyuncu iki uzun metrajlı film ve reklam çalışmaları yaptıktan sonra bir yıl boyunca Türkçe dersi aldı. Ardından Diriliş Ertuğrul ve Filinta gibi popüler Türk dizilerinde rol aldı.

Reshad Strik

Reshad Strik

2013 yılında Türkiye'ye gelen oyuncu, 2014 yılında Filinta dizisinde 2015 yılında ise Diriliş Ertuğrul dizisinde Ömer karakteriyle rol aldı. 

Gamze Özçelik'ten sürpriz evlilik! Evlendiği kişi o programla tanınıyor...

İLİŞKİLİ HABER

Gamze Özçelik'ten sürpriz evlilik! Evlendiği kişi o programla tanınıyor...
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0