Şimdi hesap zamanı! Kan Çiçekleri 335. bölüm fragmanı yayınlandı

Kan Çiçekleri’nde Baran, annesinin ölümünün sorumlularından hesap sormak ister. Dilan ise Baran'ın öfkeyle hareket etmesini istemez ve ona engel olmaya çalışır. Baran ise intikam ateşiyle yanıp tutuşur. Dilan, Baran'a engel olabilecek mi?

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Hainin ortaya çıkmasının ardından tüm gerçekler tek tek gün yüzüne çıkmaya başlar. Annesinin ölümüyle birlikte çocukluğunun da öldüğünü söyleyen Baran, buna sebep olanlardan intikam almaya yemin eder. Dilan ise her zamanki gibi olgun davranarak Baran'ın yanlış bir şey yapmasını engellemeye çalışır ve ona sevgisiyle destek olur. Baran, intikamından vazgeçecek mi?

Kan Çiçekleri 335. bölümüyle 10 Haziran Pazartesi günü saat 16.20'de Kanal 7'de.

KAN ÇİÇEKLERİ 335. BÖLÜM FRAGMANI

Kanla yoğurulan evlilikleri gerçek bir aşka dönüşen Dilan ve Baran’ın heyecan dolusu öyküsü Kan Çiçekleri ile hafta içi her gün 16:20’de Kanal 7 ekranlarında…

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NE OLMUŞTU? KAN ÇİÇEKLERİ 334. BÖLÜM ÖZETİ

Baran nihayet Hasan’ın Cevahir’le iş birliği yaptığını öğrenir ve deliye döner. Hasan’sa yakalanacağını anlamış, Baran’ın eline düşmeden kaçmaya çalışmaktadır. Dilan, bunu fark eder. Ama Azade de tesadüfen durumu öğrenmiştir. Azade ve Dilan arasında büyük bir çatışma yaşanır. Azade, Baranları korumak için Hasan’ı saklamak ister, Dilan ise Baran’dan gizli iş yapmayı içine sindiremez.
 
Bu arada Fırat, Hasan’ın diğer suçlarını da öğrenmiştir ve Baran bu yeni bilgilerle iyice çileden çıkar. Dilan, Baran’ın öfkesinden çekinmeye başlar. Gerçekleri kocasıyla paylaşabilecek midir? Kudret’se Baran’a bir görev verir. Ancak bu görevde Baran’ı büyük bir şok beklemektedir.
 
Yasemin babasından Harun için bir şans daha ister. Cevriye de ikna etmek için elinden geleni yapar. Sonunda Kenan’ı yeni bir görüşme için ikna ederler. Herkes çok heyecanlıdır, bu sefer işler yolunda gidecek midir?

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0