Baran Hasan'ı yakaladı mı? Kan Çiçekleri 338. bölüm fragmanı yayınlandı

Kan Çiçekleri’nde, Baran ve Dilan fikir konusunda zıtlaşmaya devam ederken, Baran ve Kudret babanın arasındaki küslük devam eder. Dilan ise barışmaları konusunda Baran'ı ikna etmeye çalışır. Baran, Kudret babayı affedecek mi?

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Dilan, kendi yoluna gideceğini söyleyerek Baran'a rest çeker. Baran ise onu bırakmaz ancak Hasan'ı da affedemeyeceğini söyler. Kudret baba üzüntüsünden evden ayrılırken, Baran sessiz kalır. Hasan'ın izini bulan Baran, kulübeyi basarak silahını doğrultur. Hasan, yakalandı mı?

Kan Çiçekleri 338. bölümüyle 13 Haziran Perşembe günü saat 16.20'de Kanal 7'de.

KAN ÇİÇEKLERİ 338. BÖLÜM FRAGMANI

Kanla yoğurulan evlilikleri gerçek bir aşka dönüşen Dilan ve Baran’ın heyecan dolusu öyküsü Kan Çiçekleri ile hafta içi her gün 16:20’de Kanal 7 ekranlarında…

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU? KAN ÇİÇEKLERİ 337. BÖLÜM ÖZETİ

Dilan, Azade’yi Hasan’a tuzak kurma konusunda ikna etmiştir. Aksi takdirde Baran ya da Fırat’ın elini kana bulaması söz konusudur. Fırat Hasan’ın görüldüğü bir yer hakkında bilgi alır. Öte yandan aynı gece Miran’ın ateşi çıkmıştır. Baran ve Dilan endişeli bir şekilde çocuklarıyla ilgilenirken Fırat, Baran’a bir şey söylemeden Hasan’ın peşine düşer. Ertesi gün bunu öğrenen Baran, kardeşine öfkelenir. Kendisinden hiçbir şey saklamamasını ister. Fırat’ın neden böyle yaptığına dair abisine yaptığı açıklama, Gül’ün kalbini çok kıracaktır. Baran ve Fırat, Hasan’ın Cevahir’le iletişime geçtiği haberini alır. Baran Cevahir’le konuşmak için cezaevine gider. Dilan ve Azade de boş durmaz. Hasan Azade’yi aradığında Azade Hasan’ın tarafındaymış gibi konuşur. Bu gelişmeyi Akif’le de paylaşırlar. Konakta Akif’i gören Baran, Dilan’a çok net bir şekilde neler olduğunu sorar. Acaba Dilan planları hakkında Baran’a bilgi verecek midir? 
 
Cevdetlerin evinde ise kız isteme telaşı vardır. Harun heyecanla tuz dolu kahve fincanını kafasına diker. Pek çok eğlenceli anın ardından Yasmin’in annesinin istekleri geceye damgasını vurur. Herkes şoktadır.

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0