Hasan'dan Dilan'a kurşun! Kan Çiçekleri 339. bölüm fragmanı yayınlandı

Kan Çiçekleri’nde Dilan ve Azade Hanım, Hasan'a haber uçurur. Baskından eli boş dönen Baran ise Hasan'ın konağa gizlice geldiğini görür görmez silahına davranır fakat Hasan önce davranarak silahını ateşler.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Baran'ın onu Hasan'ı öldürerek hapse girmesini istemeyen Dilan ve Azade Hanım, Hasan'ın oyununa gelir. Konağa gizlice giren Hasan, yakalandığını anlayınca Azade'yi rehin alarak silahını ateşler.  Dilan ve bebeğinin olduğu odanın camına isabet eden kurşunla birlikte Dilan'ın çığlıkları duyulur. Dilan ve bebeği vuruldu mu?

Kan Çiçekleri 339. bölümüyle 14 Haziran Cuma günü saat 16.20'de Kanal 7'de.

KAN ÇİÇEKLERİ 339. BÖLÜM FRAGMANI

Kanla yoğurulan evlilikleri gerçek bir aşka dönüşen Dilan ve Baran’ın heyecan dolusu öyküsü Kan Çiçekleri ile hafta içi her gün 16:20’de Kanal 7 ekranlarında…

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NE OLMUŞTU? KAN ÇİÇEKLERİ 338. BÖLÜM ÖZETİ

Dilanların Hasan’ı yakalamak için plan yaptıklarını öğrenen Baran deliye döner. Onu engelleyeme çalışır ama Dilan bu konuda bildiğini okumaya kararlıdır. İkili sürekli birbirlerini ikna etmeye çalışsa da her zamanki gibi inatlaşmaktan geri durmazlar.
 
Dilan, Baran’a bildiklerini anlatacağını söyler ama karşılığında ondan bir söz istemiştir. Baran bu sözü verecek midir? Yoksa kendi bulduğu izi takip etmeyi mi seçecektir?
 
Dilan bir yandan Kudret ve Baran’ı barıştırmaya çalışır ama Baran duvarını örmüştür. Geri dönüş yoktur. Kudret de bütün aileyi etkileyecek önemli bir karar verir.
 
Yasmin ve Harun evlilik hazırlıklarına başlarlar Cevdet de bir yandan Cevriye’ye yapacağı sürpriz için kolları sıvamıştır. Pervin’in söylediği bir şey ise Cevriye’nin alarma geçmesine neden olur.

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0