Emine Erdoğan'dan karne alan öğrencilere mesaj! "Evlatlarımızın yolu açık olsun"

Yer aldığı sosyal sorumluluk projeleriyle adından sık sık bahsettiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, bu kez sosyal medya hesabından yayınladığı bir mesaj ile gündeme geldi. 2023-2024 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle karne alan öğrencilerin sevincini paylaşan Emine Erdoğan, yayınladığı mesaj ile 'İyi tatiller' dileğinde bulundu.

Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla adından sık sık bahsettiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, bu kez karne alan öğrenciler için bir mesaj yayınladı. Paylaşımı sırasında öğrencilerin eğitim hayatı için iyi temennilerini dile getiren Emine Erdoğan, kısa süre içerisinde hızla yayılan gönderisiyle büyük beğeni aldı.

Emine Erdoğan

Emine Erdoğan

"EVLATLARIMIZIN YOLU AÇIK OLSUN"

Paylaşımına "Karnelerini alan tüm öğrencilerimizin sevincini canıgönülden paylaşıyor, her birine iyi tatiller diliyorum." sözleriyle başlayan Emine Erdoğan, yaptığı açıklamalara "Bir eğitim-öğretim yılını daha başarıyla tamamlayıp ideallerine adım adım yaklaşıyorlar. Geleceğimizin teminatı, umudumuz evlatlarımızın yolu açık olsun." şeklinde devam etti. 

Kısa süre içerisinde hızla yayılan mesajının ardından Emine Erdoğan, sosyal medyada adeta beğeni yağmuruna tutuldu. 

Çocuklara karne hediyesi neler alınabilir?

İLİŞKİLİ HABER

Çocuklara karne hediyesi neler alınabilir?
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0