Emine Erdoğan, İspanya Başbakanı'nın eşi ile bir araya geldi!

Yer aldığı sosyal sorumluluk projeleriyle adından sık sık bahsettiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, geçtiğimiz günlerde İspanya Başbakanı’nın eşi María Begoña Gómez Fernández ile bir araya gelerek ülkenin en köklü müzelerinden olan Prado Müzesi’ni ziyaret etti. Emine Erdoğan, ziyaretine ilişkin detayları sosyal medya hesabından aktardı.

Filistin'de yaşananlara yönelik yaptığı barış çağrıları ile sık sık gündeme gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türkiye-İspanya 8. Hükûmetlerarası Zirvesi vesilesiyle İspanya Başbakanı’nın eşi María Begoña Gómez Fernández ile bir araya geldi. Ziyaretine ilişkin detayları sosyal medya hesabından paylaşan Emine Erdoğan, paylaşımı sırasında Prado Müzesi’ni ziyaret ederek İspanyol Kraliyet ailelerinin koleksiyonlarını incelediğini söyledi.

Emine Erdoğan Prado Müzesi

Emine Erdoğan Prado Müzesi

12. İLE 19. YÜZYILLARI ARASINA AİT RESİM VE HEYKELLERİ İNCELEDİ!

Paylaşımı sırasında Prado Müzesi ziyareti hakkında bilgi veren Emine Erdoğan, ziyaretine ilişkin görüntüleri paylaştı. Emine Erdoğan; "Türkiye-İspanya 8. Hükûmetlerarası Zirvesi vesilesiyle ziyaret ettiğimiz Madrid’de, İspanya Başbakanı’nın değerli eşi María Begoña Gómez Fernández ile bir araya geldik. Ülkenin en köklü müzelerinden Prado Müzesi’ni ziyaret ettik. 12. ile 19. yüzyılları arasına ait resim ve heykellerle birlikte İspanyol Kraliyet ailelerinin koleksiyonlarını inceledik." şeklinde konuştu.

Emine Erdoğan ve María Begoña Gómez Fernández

Emine Erdoğan ve María Begoña Gómez Fernández

TEŞEKKÜRLERİNİ DİLE GETİRDİ!

Paylaşımını ziyareti sırasında kendisine eşlik eden Sayın Fernández’e teşekkür ederek sonlandıran Emine Erdoğan; "Ülkenin kimliğini yansıtan müzedeki her eser, İspanya'nın geçmişinden bir kesit sunuyor. Samimi misafirperverlikleri için Sayın Fernández’e teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. 

Kısa süre içerisinde hızla yayılan paylaşımın ardından Emine Erdoğan, sosyal medyada adeta beğeni yağmuruna tutuldu. 

Emine Erdoğan ve María Begoña Gómez Fernández

Emine Erdoğan ve María Begoña Gómez Fernández

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0