Emine Erdoğan'dan anlamlı Kurban Bayramı mesajı! "Filistinli kardeşlerimiz için..."

Emine Erdoğan, Filistinliler için birleşen duaların ve Kurban Bayramı'nın, barış dolu günlerin müjdecisi olmasını dileyerek, "Milletimizin ve tüm İslam aleminin bayramını tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kurban Bayramı arifesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'dan anlamlı bir bayram paylaşımı geldi. Erdoğan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bayram paylaşımında hepimizin kanayan yarası olan Filistin'e değinmeyi de ihmal etmedi.

Emine Erdoğan Kurban Bayramı mesajı

Emine Erdoğan Kurban Bayramı mesajı

EMİNE ERDOĞAN'DAN BAYRAM MESAJI!

Emine Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda şunları kaydetti:

"Bayramlar, bir araya gelmenin ve paylaşmanın en güzel vesileleridir. Hem ailemiz ve sevdiklerimizle birlikte olmanın mutluluğunu yaşarız hem de mazlumların halini hatırlarız. Filistinli kardeşlerimiz için birleşen dualarımızın ve mübarek Kurban Bayramı'nın, barış dolu günlerin müjdecisi olmasını diliyorum. Milletimizin ve tüm İslam aleminin bayramını tebrik ediyorum."

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0