Bu hafta hangi film vizyona giriyor? 2024 Haziran ayında vizyona girecek filmler

Sinema tutkunlarının her ay heyecanla beklediği yepyeni filmler haziran ayında da arama motorlarında hızla araştırılıyor. Her zevke ve her yaş grubuna hitap eden komedi, dram, animasyon ve korku türüne kadar birçok yapım, bu ay beyaz perdede izleyenlerle buluşuyor. Peki, haziran ayında vizyona giren filmler nelerdir? İşte 2024 haziran ayının en dikkat çeken filmleri...

Yaz mevsiminin başlangıcını temsil eden haziran ayıyla beraber sıcak havalar dört bir yanda etkisini gösteriyor. Sosyal yaşantımızın da yükselişe geçtiği bu sıcak günlerde doğada ve dış mekanlarda daha fazla zaman geçirmeye başladık. Açık hava konserlerinden sevdiklerimizle eğlenmeye doyamadığımız pikniklere, mis kokulu çiçek bahçelerindeki yürüyüş planlarından tarihe yolculuk müze gezilerine kadar birçok aktivite haziran ayında günlük rutinlerimizin ana parçalarından birini oluşturuyor. Eğer siz de bu ay hem dinlenebileceğiniz hem de keyif alabileceğiniz bir aktivite arıyorsanız vizyondaki filmlere şans verebilirsiniz. Gelin, haziran ayında vizyona giren en özel filmlere birlikte göz atalım.

2024 HAZİRAN AYINDA VİZYONA GİREN FİLMLER

  • TERS YÜZ 2

Ters Yüz 2 film afişi

Ters Yüz 2 film afişi

VİZYON TARİHİ: 14.06.2023

SÜRE: 96 DAKİKA

TÜR: ANİMASYON

2015 yılında vizyona giren ve tüm zamanların en çok sevilen animasyon filmi olarak tarihe geçen "Ters Yüz", 88. Akademi Ödülleri'nde En İyi Animasyon Film ödülüne layık görülmekte kalmamış 7'den 70'e herkesten tam not almıştı. 11 yaşındaki Riley'nin neşe, üzüntü, öfke, korku ve tiksinti duygularını keşfettiği maceraya odaklanan yapımın ikinci filmi heyecanla beklenirken sonunda müjdeli haber geldi. Hikayenin üzerinden 9 yıl geçti ve "Ters Yüz 2" 2024 haziran'da izleyenlerle buluştu.

Yönetmen koltuğunda Kelsey Mann'in oturduğu "Ters Yüz 2", bu kez Riley'nin ergenliğe girişi ve yaşadığı duygu durumlarını ele alıyor. Daha tanıtım filmiyle, 24 saat içinde 157 milyon izlenme elde ederek rekor kıran ikinci filmde Neşe, Üzüntü, Öfke, Korku ve Tiksinti duygularının yanı sıra Kaygı, Gıpta, Bıkkınlık ve Utanç duyguları da Riley'nin hayatına dahil oluyor. Hokey kampına giden Riley'nin buradaki sürecine hakim olmak isteyen Kaygı'yla ona set çekmeye çalışan Neşe'nin mücadelesini coşku dolu dakikalarla izlemek isterseniz mutlaka bu filme şans vermelisiniz!

  • SİCCİN 7

Siccin 7 film afişi

Siccin 7 film afişi

VİZYON TARİHİ: 14.06.2023

SÜRE: 93 DAKİKA

TÜR: KORKU

Türkiye'nin en popüler korku film serilerinden olan Siccin, 7'nci filmiyle yeniden beyaz perdede izleyenlerle buluşuyor. Serkan Atar, Tuğba Begde, Funda Eksioğlu ve Adnan Koç'un başrollerini paylaştığı Siccin 7'nin yönetmenliğini üstlenen Alper Mestçi, aynı zamanda filmin senaryosunu da kaleme aldı.

Korku severlerin heyecanla beklediği filmin konusu ise şöyle:

Çocuk dilenci mafyası ile yaptığı “kanlı bir pazarlık” sonrasında doktorluğu bırakıp kaçmak zorunda kalan Kemal, ailesi ile birlikte amcasının konağına taşınır. Küçük kızı Rüya’yı hastalığından kurtarmak için bulaştığı karanlık sır, alzheimer hastası olan annesi Lale’nin zihninin karanlığıyla birleşince taşındıkları konak paranormal bir kabuslar labirentine dönüşür... Aileye yardımcı olmak bahanesiyle eve giren Meral’in ise asıl niyeti 2018’in *Kara Ay’ında yapılan bir ayinin şartlarını yerine getirmektir!

  • VEDA PARTİSİ

Veda Partisi film afişi

Veda Partisi film afişi

VİZYON TARİHİ: 14.06.2023

SÜRE: 95 DAKİKA

TÜR: KOMEDİ

Yönetmen koltuğunda Ufuk Cebeci'nin oturduğu "Veda Partisi", komedi sevenler için biçilmiş kaftan niteliğinde! Seda Akman, Toygan Avanoğlu, Aslı Bekiroğlu'nun başrollerini paylaştığı yapım, bir siyasi parti başkanının eşi olan Yonca'nın, yakın arkadaşları için düzenlediği bekarlığa veda partisinde yaşanan olayları takip ediyor.

  • MOTORCULAR

Motorcular film afişi

Motorcular film afişi

VİZYON TARİHİ: 21.06.2023

SÜRE: 116 DAKİKA

TÜR: SUÇ

"Sevmek" filmiyle hafızalarda yer edinen ünlü yönetmen Jeff Nichols, bu kez motorsiklet tutkusuna odaklanan bir suç filmiyle beyaz perdede izleyenlerle buluşuyor. Son dönemleri parlayan yıldızı Austin Butler'ın başrolde yer aldığı ve Tom Hardy ile Jodie Comer'ı bir araya getiren "Motorcular", heyecan dolu bir film izlemek isteyenlerin ilk tercihi olacak!

Orta batılı bir motosiklet kulübü olan Vandals'ın yükselişini ele alan yapımda bir mücadele söz konusu. Öyle ki Vandals, başta motor tutkunlarını bir araya getiren bir kulüpken zaman içerisinde kötü niyetli bir çeteye dönüşüyor. Durum böyle olunca Austin Butler’ın canlandırdığı Benny karakteri hayatının önemli bir seçimiyle karşı karşıya kalacaktır.

  • BAD BOYS: YA HEP YA HİÇ!

Bad Boys Ya Hep Ya Hiç film afişi

Bad Boys Ya Hep Ya Hiç film afişi

VİZYON TARİHİ: 07.06.2023

SÜRE: 115 DAKİKA

TÜR: AKSİYON

Dünyaca ünlü yıldız aktör Will Smith ve Martin Lawrence'i bir araya getiren "Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç", aksiyon ve komedinin muhteşem uyumuyla izleyenlerden tam not alıyor.

İlki 1995 yılında seyirci ile buluşan ve dünya çapında gişe rekorları kıran Sony Pictures yapımı "Bad Boys" serisinin devam filmi olan "Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç", haksız yere uyuşturucu suçuyla itham edilen Yüzbaşı Howard'ın adını temizlemek için harekete geçmesini merkezine alıyor. Ancak Mike ve Marcus'un polisler tarafından takip edilmeleri ve kartellerin hedefi olmaları olayların heyecanlı bir hale bürünmesini sağlıyor.

İYİ SEYİRLER!

Haşlanmış et kaç kalori? Et yemek kilo aldırır mı?

İLİŞKİLİ HABER

Haşlanmış et kaç kalori? Et yemek kilo aldırır mı?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0